Motivul pentru care Narcisa Suciu a plecat din România: detalii prezentate în premieră

17 decembrie 2013 15:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitată în emisiunea lui Teo de marţi de la Kanal D, Narcisa Suciu a dezvăluit motivul pentru care s-a mutat în Finlanda, împreună cu fetiţa şi cu soţul ei.

Cântăreaţa a spus că au fost mai mulţi factori care au contribuit la decizia ei, despre care a vorbit în premieră la televizor. Totul s-a produs în contextul în care în cunoscuse pe Veikko, soţul ei, pe Internet şi începuseră o relaţie. Ea o avea deja pe Daria, iar micuţa (la vremea aceea) părea încântată să plece din ţară.

"După ce au murit părinţii mei, l-am pierdut şi pe naşul Dariei. În acel moment am simţit că nu mai am coloană vertebrală. Plus că a venit momentul să mă căsătoresc cu Veikko şi ne-am întrebat unde să locuim. El era dispus să vândă tot, să-şi închirieze casa. Dar am zis că dacă nu mă mut imediat în Finlanda, n-o s-o mai fac niciodată. O prietenă a mea mi-a zis că nu am ce pierde, cel mult clasa a 5-a a Dariei, pentru că am fi stat un an şi ne-am fi întors dacă nu ne adaptam", a povestit Narcisa.

"Veikko este antropolog, dar nu lucrează în acest domeniu. El se ocupă de jocurile pentru tabletă", a detaliat artista. "Mi-a plăcut la el că nu ştia cine sunt. Eu nu eram singură dacă lumea mă place cu adevărat pe mine sau pentru că sunt artistă, atâta cât am fost", a continuat ea.

Narcisa Suciu şi Daria au mai fost în emisiunea lui Teo Trandafir luni, după o lungă perioadă în care n-au mai apărut la televiziunile din România.

Iată casa din Finlanda a Narcisei Suciu

Daria este o domnişoară frumoasă, care s-a adaptat perfect la viaţa din Finlanda

Mai multe