EXCLUSIV! Cornel Patrichi: «Am vorbit acum patru zile cu Titus. Avea o voce tonică, sănătoasă»

18 decembrie 2013 15:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Titus Munteanu nu a dorit să se afle că este bolnav. Cu toate că în ultimele două săptămâni a lipsit de la emisiunile la care lucra, "8 într-o barcă" și O dată-n viață", colegii acestuia din TVR au aflat din presă despre faptul că realizatorul a fost internat în spital.

Cornel Patrichi, unul dintre jurații emisiunii "8 într-o barcă" realizată de Titus Munteanu la TVR 2 din această toamnă este extrem de îndurerat de pierderea realizatorului.

"Azi s-a filmat ultima emisiune "8 într-o barcă". De două săptămâni nu a venit la TVR. Nici nu am știut că a fost internat în spital. Am vorbit cu el acum patru zile... Era bine, avea o voce tonică, sănătoasă... Toți am fost surprinși... Noi am aflat abia după ora 15.00, deoarece filmam. Azi, în timp ce s-a întâmplat nenorocirea, pe platourile din Televiziunea Română se filmau în același timp două emisiuni de-ale sale, "8 într-o barcă și O dată-n viață". Măcar Titus a murit în glorie! E o mare pierdere! Era ultiimul din vechea gardă dintre realizatorii adevărați de televiziune! Ultimul! Nenorocirea că nimeni nu vine din spate", ne-a declarat printre lacrimi, Cornel Patrichi.

Cornel Patrichi și Titus Munteanu au lucrat împreună încă de acum 50 de ani. Realizatorul tv s-a stins din viață azi la ora 13.00 la vârsta de 72 de ani.

Mai multe