EXCLUSIV Brigitte se operează ca să scape de «buzele de raţă»

18 decembrie 2013 18:43   Actualitate
Ultima actualizare:

A vrut o gură senzuală ca cea a Angelinei Jolie, dar a obţinut nişte buze de raţă. În urmă cu zece ani, Brigitte Sfăt şi-a injectat o soluţie permanentă de mărire a buzelor. Nemulţumită de rezultat, ea a încercat să revină la forma naturală, dar medicii i-au dat o veste-şoc: singura soluţie este operaţia.

Acum zece ani, Brigitte Sfăt (37 de ani) şi-a mărit buzele prin injectarea unei substanţe cu efect permanent, care între timp a fost retrasă de pe piaţă deoarece s-a dovedit a fi nocivă. Intervenţia a avut loc într-o clinică din Timişoara.

În timp, substanţa a început să se deplaseze, conferind buzelor o formă nefirească în raport cu fizionomia. A fost momentul în care soţia lui Ilie Năstase a cerut ajutorul unui medic estetician.

2000: La începutul anilor 2000, Brigitte avea buzele naturale, fără implant

Brigitte a crezut că totul se va rezolva repede şi fără bătăi de cap, substanţa urmând să fie extrasă uşor din buze, iar astfel şi-ar fi recăpătat forma naturală. Situaţia s-a dovedit, însă, una foarte complicată.

„În 2003, mi-am injectat o fiolă din această substanţă, iar acum regret. Am nişte buze de raţă. După doi ani de la lansarea pe piaţă, nu s-a mai produs pentru că s-a dovedit că nu e bună. Mă dusesem la cabinet cu poza Angelinei Jolie pe care i-am arătat-o medicului. Substanţa a avut reacţii adverse, a migrat deasupra buzelor şi nu poate fi scoasă decât chirurgical. Se taie buza în două şi se scoate prin partea de jos”, ne-a spus Brigitte Sfăt.

Pentru că nu vrea să mai rişte, bruneta intenţionează să facă această intervenţie într-o clinică din Germania. Cel mai probabil, operaţia va avea loc în cursul anului viitor. „Nu mi-aş mai introduce niciodată o substanţă permanentă”, ne-a mai spus Brigitte Sfăt.

Brigitte şi sora ei s-au «tunat» de 13.000 de euro - VIDEO

Brigitte și Ilie Năstase în scandal! Vezi ce sms-uri a găsit bruneta în telefonul soțului!

Mai multe