S-a săturat de ceară şi de lamă, însă noul moft o costă! Ramona Lăzuran dă 300 de euro să scape de părul de pe corp!

19 decembrie 2013 18:57   Actualitate
Ultima actualizare:

De când a născut, Ramona lăzuran a devenit şi mai atentă cu aspectul fizic. Frumoasa brunetă a revenit imediat la formele care au consacrat-o, merge săptămânal la tratamente corporale, iar de aproape o lună a luat o decizie radicală în privinţa părului de pe picioare, mâini şi subraţ. Vedeta a hotărât să nu mai cheltuiască bilunar bănuţii prin saloane, pentru epilarea u ceară, aşa că a mers la un salon unde va scăpa definitiv, cu ajutorul epilării IPL.

Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de par, fără a dauna țesuturile.

"Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.La primele 4-5 ședințe, intervalul este de 4 săptămani. Un tratament complet s-ar putea să dureze  1 an, însă ştiu că după aceea nu voi mai avea niciodată probeleme. Sunt foaret încântată", ne-a spus Ramona Lăzuran.

  Preţul unei astfel de şedinţe este de 30 euro pentru o zonă, însă necesită cel puţin 10 şedinţe pentru un rezultat bun. Astfel, Ramona va cheltui 300 de euro doar pentru picioare!

Mai multe