Fostul iubit nu o mai vrea pe Adriana Bahmuţeanu. Mihai Achim: «Uşa mea s-a închis demult!»

19 decembrie 2013 21:14   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce s-a despărţit de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu şi-a găsit alinarea în braţele unui bărbat mai tinerel. Mihai Achim a sprijinit-o emoţional atunci, însă acum, când bruneta s-a despărţit din nou de afacerist, acesta nu se mai gândeşte la o reîmpăcare.

Mihai Achim, bărbatul în vârstă de 38 de ani, a suferit când Adriana Bahmuţeanu s-a întors la Silviu Prigoană. Tânărul tehnician IT-ist  a sperat că bruneta se va întoarce la un moment dat la el, însă în zadar. Prezentatoarea a continuat relaţia cu afaceristul, dar până acum câteva zile, căci au început iar scandalul din pricina banilor. S-au despărţit iar acest lucru l-a aflat şi Mihai, numai că acum s-a resemnat şi nu mai are aceleaşi sentimente faţă de vedeta de la Antena. Din contră, a spus că uşa s-a închis demult.

"Uşa mea s-a închis demult.. de când a plecat. Acum că sunt sărbătorilor ar trebui să se ierte, să stea lângă brad, poate se vor simţi şi copii mai bine între ei", a spus fostul iubit al Adrianei Bahmuţeanu, la Kanal D.

Mai multe