EXCLUSIV Roxana, ex-Trident: «E greu pentru o mamă să nu-și țină copilul în brațe»

20 decembrie 2013 17:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta solistă a trupei Trident Roxana Sârbu nu va putea să-şi petrecă Sărbătorile cu Oana, fetiţa ei. Vedeta spune că instanţa întârzie să ia o decizie în privinţa custodiei micuţei, iar fostul ei iubit nu îi dă voie să o vadă.

Roxana Sârbu, ex-Trident, nu trece prin cea cea bună perioadă a vieţii sale. De Sărbători, ea nu o va avea alături pe fetiţa ei. „Nu voi putea să-mi văd fetiţa de Sărbători, deşi legea îmi permite acest lucru. Luni  am fost la serbarea Oanei şi nu m-am putut apropia de ea pentru că Marcel, tatăl copilului, era acolo cu un avocat.

Legea ar trebui să îmi permită să îmi văd copilul, însă nu ştiu dacă o să o pot vedea de Crăciun, de Revelion, aşa cum nu am văzut-o nici de Moş Nicolae", ne-a povestit Roxana, care i-a cumpărat fetiţei o mulţime de cadouri.

"E greu pentru o mamă să nu îşi ţină copilul în braţe, să nu îl atingă şi să nu-i vorbească. Noi fiind între procesele de acordarea a custodiei, ar trebui să aştept o decizie, care nu vine de patru luni. Vreau să-mi văd copilul, dar nu doresc să-l supun unor tensiuni inutile  şi de aceea la serbare am stat departe de ea, ca să nu mă cert cu Marcel", ne-a mai spus Roxana. Tot ea ne-a povestit că încearcă să fie puternică şi să treacă peste toate.

"Există un psiholog care îi bagă în cap tot felul de prostii  Oanei şi o face să mă urască. Sunt un caz cunoscut, dar sunt multe femei care păţesc asta", a mărturisit Roxana.  

Marcel şi Roxana Sârbu s-au despărţit la sfârşitul anului trecut, iar acum se ceartă pe custodia fetiţei lor, Oana. Tatăl fetiţei a făcut o mulţime de acuzaţii, printre care că mama ei nu o poate întreţine pe micuţă şi că nu are locuinţă unde să o crească.

EXCLUSIV N-au fost căsătoriţi, dar împart acelaşi nume! Roxana şi Marcel Sârbu se ceartă pe o decizie luată împreună

EXCLUSIV De ce nu mai vrea fetiţa Roxanei ex-Trident la mama ei. «A văzut-o când făcea sex!»

EXCLUSIV Roxana Sârbu: «Marcel nu mi-a mai dat copilul de 83 de zile»

EXCLUSIV FOTO Roxana Sârbu, nedezlipită de fetiţa ei! La ce a recurs cântăreaţa ca să o aibă lângă ea!

Mai multe