Drama copilului Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu! A suferit că părinții săi s-au dușmănit toată viața!

20 decembrie 2013 17:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. S-au iubit, dar apoi s-au dușmănit. Rodul dragostei lor a fost Ionuț, care a moștenit talentul părinților săi. Însă marele regret al acestuia a fost că părinții săi s-au urât toată viața.

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și-au purtat ranchiună după ce s-au despărțit. Nici amintirile frumoase, nici nunta cu alai pe care au făcut-o deși fiecare dintre era căsătorit cu altcineva și nici măcar copilul lor nu a putut să-i determine să renunțe la dușmănia pe care o arătau unul față de celălalt. Ionuț Dolănescu a crescut fără mamă.

Tânărul interpret a fost crescut de Ion Dolănescu, care obținuse custodia acestuia. Ionuț, crescut în spiritul tatălui său, care nu o mai agrea pe Ciobanca, nu avea o relația bună cu aceasta. Peste ani, fiul cel mare al lui Ion Dolănescu a reușit să se apropie de mama sa. Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu s-au întâlnit într-un turneu peste hotare, în perioada în care tânărul cântăreț avea 25 de ani.

A fost momentul în care Ionuț a aflat și varianta mamei sale, în războiul dintre părinți. Atunci Ionuț s-a îndepărtat de tatăl său... care a suferit enorm! Tânărul a stat câțiva ani în Australia, unde s-a căsătorit fără acordul tatălui său, apoi a revenit în țară.

A făcut tot posibilul ca să-și împace părinții care nici măcar nu se mai salutau și se bârfeau pe la colțuri. În urmă cu câțiva ani, Ionuț, împreună cu realizatoarea Elise Stan și Iuliana Tudor a reușit să-i aducă în aceeași emisiune tv pe părinții săi și apoi într-un spectacol.

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și-au vorbit după 30 de ani în care s-au urât. Însă, împăcarea a fost una de fațadă. Cei doi mari artiști nu au renunțat la ură și și-au mai vorbit doar de dragul fiului lor.

Mai multe