EXCLUSIV Adevărul despre perucile lui Benone Sinulescu: «Am impresia că mergi cu fundul în sus!»

20 decembrie 2013 17:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Benone Sinulescu a suferit în tinerețe de un complex, pe care a încercat să îl mascheze. Din cauză că are calviție, îndrăgitul interpret a purtat ani de-a rândul mai multe peruci. Artistul a păstrat perucile care i-au acoperit chelia.

"Le-am păstrat pe toate... Le am pe undeva pe la Sibiu. Acum, când mă uit în urmă, mă gândesc cât de țăcănit am fost că le-am purtat", ne-a declarat Benone Sinulescu. Artistul spune că dacă ar fi să o ia de la capăt nu crede că le-ar mai purta.

Nea Beni a povestit că a strâns, în atâţia ani de carieră, aproape doi saci de peruci de toate formele şi toate culorile. După cum recunoaşte, banii investitţi în falsele podoabe capilare i-au scos ceva bani din buzunar. "Am cheltuit o avere pe peruci", a declarat Benone Sinulescu.

Cântăreţul a încercat să-şi păstreze look-ul tineresc, iar după ce a renunţat la aceste artificii, Benone a câştigat mai mulţi simpatizanţi. Mai mult, Nea Beni este de părere că de când a renunțat la acestea și se rade în cap a lansat și o modă.

"Nu cred că aș mai purta peruci. Când am început să mă rad în cap am lansat o modă. Unii se rad în cap chiar dacă au și par... ", ne-a mai spus Nea Beni.

Artistul a fost deseori ținta bășcăliilor. Și când purta perucă, dar și după ce s-a ras. "Ion Băieșu îmi spunea: „dacă nu îți pui peruca în cap am impresia că mergi cu fundul în sus".Și să vezi râsete.." ,a completat interpretul.

Mai multe