EXCLUSIV Cum a fentat Loredana Chivu justiţia şi a rămas cu maşina de la Leo de la Strehaia

21 decembrie 2013 19:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Asistenta "păcătoasă" a tras lozul cel mare înainte de sărbători. Loredana Chivu a fost înştiinţată că a ieşit basma curată din scandalul cu Leo de la Strehaia şi a rămas şi în posesia maşinii de lux. Blonda nu-şi mai încape în piele de fericire şi deja şi-a anunţat apropiaţii că a scăpat de sub urmărirea penală, după ce "prinţul ţiganilor" a acuzat-o de înşelăciune.

Loredana Chivu (23 de ani) respiră uşurată. Asupra ei nu mai planează nicio acuzaţie, aşa că e liberă să-şi conducă nestingherită bolidul de lux, primit cadou de la Leo de la Strehaia.

"Prinţul ţiganilor" a încercat să o cucerească pe blondină oferindu-i un automobil de teren în schimbul unei nopţi de amor. Pentru că asistenta tv nu s-a ţinut de promisiune, bărbatul a acţionat-o în judecată. El a făcut plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, Dâmboviţa, iar poliţia Târgovişte a anchetat, de asemenea, cazul.

Recent, blondina a primit vestea cea mare. Fericită, Loredana s-a lăudat deja prietenilor că a câştigat războiul cu Leo de la Strehaia. Surse din anturajul ei spun însă că asistenta tv ar fi fost favorizată de autorităţi. Procurorul şef care a decis neînceperea urmăririi penale se pare că este un apropiat al familiei Loredaniei. Tot el ar fi cercetat în trecut în ce condiţii a murit tatăl ei. Părintele Loredanei Chivu s-a sinucis în urmă cu cinci ani.

S-a luat decizia în procesul intentat Loredanei Chivu! Reacţia lui Leo de la Strehaia

Mai multe