FOTO Aşa mamă, aşa fiică! Fetiţa Antoniei calcă pe urmele cântăreţei

22 decembrie 2013 9:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Fetiţa Antoniei, Maya, este un copil extrem de frumos, lucru pe care l-a moştenit cu siguranţă de la ambii părinţi.

Este mama unei fetiţe de 3 ani şi jumătate, însă a ratat evenimente importante din viaţa acesteia. Maya Rosaria a rămas la tatăl ei din luna iunie, după cum spune chiar cântăreaţa, iar de-atunci suferă groaznic că nu-şi poate vedea copilul.

Acesta ar fi al doilea Crăciun pe care Antonia l-ar petrece fără fiica ei, în plus solista nu a putut să-şi vadă fiica pe un podium de modă. Rosalia, sora lui Vincenzo, fostul soţ al cântăreţei, deţine un magazin de haine pentru copii, într-un oraş din Italia, Castellammare, şi a prezentat cea mai recentă colecţie de hăinuţe pentru copii.

Nepoţica ei a defilat pentru prima dată, a fost extrem de veselă, iar bunicii au aplaudat-o fericiţi. Antonia nu a fost acolo, după cum susţine chiar ea şi nu poate să-şi mai aducă fiica în România, iar acest lucru a determinat-o să depună actele de divorţ la judecătorie.

De fetiţă se ocupă cinci femei: mătuşa ei, bunica şi străbunica din partea tatălui, dar şi o bonă şi o profesoară particulară. Deşi are o vârstă fragedă, Maya vorbeşte engleză, italiană şi română, şi a învăţat cântecele şi poezii în napoletană.

FOTO Antonia, în lacrimi din cauza fetiţei: «Sunt probleme cu divorţul»

Mai multe