FOTO EXCLUSIV Nelu Ploieşteanu a pierdut 100 de lei la păcănele în juma’ de oră

22 decembrie 2013 16:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Fiecare are o pasiune în viaţă, însă, pentru Nelu Ploieşteanu aceasta s-a transformat în dependenţă. Cântăreţul de muzică lăutărească merge aproape în fiecare zi la păcănele, unde pierde bani.

Câştigă mii de euro din concertele sale, aşa că-şi permite să aibă pasiuni costisitoare. Nelu Ploieşteanu (63 de ani) se împarte între restaurantul în care cântă şi sălile de jocuri de noroc. Joi seară, îndrăgitul artisit a fost surprins de fotoreporterii Click! pe Calea Victoriei, din Bucureşti.

A parcat maşina, iar apoi a luat-o la fugă. Unde credeţi că se grăbea Ploieşteanu?

La păcănele! A intrat grăbit în sală şi s-a aşezat direct în faţa aparatului. A băgat 100 de lei, pe care i-a pierdut în doar 30 de minute.

Acesta a intrat glonţ într-o sală de jocuri de noroc

Supărat că nici de data asta nu a avut noroc, îndrăgitul cântăreţ nu a mai avut curaj să scoată şi alţi bani din buzunar, aşa că a plecat resemnat acasă.

"Mă joc, care e problema? De la "Şarpele Roz", unde cânt, mă duc la sală. Beau o cafea, joc la păcănele. Mă duc când mă plictisesc", a declarat, pentru Click!, Nelu Ploieşteanu.

În creierii nopţii, artistul alerga grăbit pe Calea Victoriei

Acesta a spus că a avut şi zile mai bune când a reuşit să câştige". Am mai şi luat, din când în când, dar aşa, două-trei sute de lei. Bagi puţin, iei puţin. Ăştia care zic că sunt dependent nu au altă treabă", a ţinut să puncteze artistul.

El spune că după o noapte de cântare reuşeşte să "producă" chiar şi 3.000 de euro, astfel că sumele pierdute la păcănele sunt o nimica toată pentru el.

Ploieşteanu nu este singura persoană publică ce are probleme cu păcănelele. Şi Viorel Lis a fost văzut de nenumărate ori în sălile de joc, unde a pierdut sume importante de bani.

EXCLUSIV! Şi Nelu Ploieşteanu a dat în boala PĂCĂNELELOR

Nelu Ploieşteanu, bacşiş de 22 de lei la spălătorie

Mai multe