Şi-a omorât soţul cu mâna băiatului de 10 ani

22 decembrie 2013 17:01   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie de 46 de ani din Ohio, SUA, şi-a convins fiul vitreg, de 10 ani, să-şi ucidă propriul tată. Ea a fost găsită vinovată pentru crimă şi îşi va petrece restul vieţii după gratii.

Mamă cu chip de monstru! Judith Hawkey din Oakwood, Ohio, Statele Unite, a vrut să scape basma curată, forţându-şi fiul vitreg de 10 ani să-şi ucidă tatăl cu sânge rece. Dorind să încaseze o asigurare uriaşă după moartea soţului ei, femeia a pus la cale un plan inteligent, pentru ca totul să pară un accident. În urmă cu câţiva ani, Corey şi-a împuşcat în cap părintele cu o puşcă de vânătoare, în timp ce acesta dormea.

În momentul în care anchetatorii au descoperit că arma nu s-a descărcat accidental, cazul a luat o întorsătură periculoasă.

Apăsat de vina îngrozitoare, băiatul a povestit la şcoală cum şi-a ucis părintele şi cine l-a pus să o facă

Femeia a încercat în zadar să-i convingă pe anchetatori că fiul ei vitreg e vinovat de moartea soţului ei, Robert Breininger.

Aceştia au descoperit că bărbatul a fost ucis cu sânge rece de la o distanţă mică şi din această cauză capul lui a fost practic pulverizat pe toţi pereţii. Imaginea traumatizantă l-a urmărit pe copil mult timp. Până într-o zi, când minorul i-a mărturisit unui profesor că mama lui vitregă l-a obligat să comită nenorocirea şi că a minţit în faţa instanţei pentru că aşa îl învăţase Judith. Femeia a fost găsită vinovată de crimă deosebit de gravă şi a fost condamnată, zilele trecute, la închisoare pe viaţă.

Ea îşi va petrece restul vieţii după gratii, fără posibilitatea de a fi eliberată condiţionat, fiind acuzată şi de fraudă în asigurări după ce a încasat la începutul anului 500.000 de dolari, poliţa de viaţă a soţului.

Băiatul nu va primi nici o pedeapsă, fiind considerat o victimă a manipulării diabolice a mamei sale, la o vârstă la care nu avea discernământ asupra acţiunilor sale. El va fi instituţionalizat şi îngrijit pe banii statului.

Mai multe