FOTO EXCLUSIV Margherita, topless la plajă cu tatăl ei lângă! Ioniţă nu a iertat-o nici acum

23 decembrie 2013 14:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Margherita a fost mereu foarte complexată de sânii ei, mai ales că toată lumea îi compara cu cei al Vioricăi, mama sa. Aşa că a hotărât să-şi pună silicoane, în ciuda dorinţei tatălui său.

Într-un final, Ioniţă a acceptat, deşi el nu le vedea sensul. Dar, ştiind că Margherita îşi va face operaţia indiferent de părerea lui, Ioniţă a zis da, pentru liniştea familiei.

Ce nu a ştiut a fost că silicoanele îi vor da şi mai mari bătăi de cap, mai ales că Marga a hotărât să facă plajă topless în această vară, la Mamaia. Şi nu oriunde, ci chiar lângă tatăl ei.

Tânăra de 20 de ani s-a uns atentă pe corp cu cremă. Apoi, a intrat în apă pentru a se răcori, iar, la orele prânzului, s-a retras sub umbrelă, alături de părinţi, pentru a mânca o pizza.

Deşi pe moment nu a spus nimic, Ioniţă nu a putut uita ce i-a făcut fata, mai ales că la scurt timp şi nevasta sa a făcut topless. Artistul a declarat în repetate rânduri că Margherita ar face bine şi s-ar gândi la carte, nu la silicoane: "Nu e corect să stea dezbrăcată la plajă. Să îşi ia o rochie mai lungă, o rochie mai subţire. Eu nu sunt de acord cu silicoanele, mai bine îşi ia 20 de carţi".

Mai multe