EXCLUSIV! «Sabina l-a divorţat pe Socaciu de a doua nevastă»

23 decembrie 2013 18:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Povestea continuă! După ce Click! a dezvăluit în premieră idila dintre Victor Socaciu şi Sabina Paslari, femeia care i-a fosta secretară la Fundaţia „Om Bun” prin anii ’94-’95, au apărut informaţii noi. Surse din apropierea ultimei soţii, Marina Almăşan, susţin că folkistul a mai avut în trecut o aventură cu această doamnă, care l-ar fi divorţat de a doua nevastă.

Gura Marinei Almăşan (47 de ani) adevăr grăieşte! Când prezentatoarea tv a văzut că relaţia dintre Victor Socaciu (60 de ani) şi fosta lui secretară a apărut în presă, şi-a dat drumul la poveşti. De altfel, şi când a divorţat de artist, ea a mai făcut afirmaţii care au lăsat să se înţeleagă că fostul ei soţ ar fi fost infidel. Iată că acum a revenit cu detalii.

„Pentru Marina, femeia aceasta nu este nouă. Ştia de această relaţie. Numele de Sabina Paslari îl cunoaşte de mult şi-i trezeşte amintiri urâte. Când Marina a apărut în viaţa lui Socaciu, el şi secretara fuseseră împreună. Pe-atunci doamna era căsătorită şi avea trei copii, dar asta nu a împiedicat-o să trăiască şi cu Victor", ne-a povestit o prietenă de-a prezentatoarei TVR.

În urmă cu ceva timp circula o poveste cum că Marina l-ar fi despărţit pe Socaciu de cea de-a doua nevastă, actriţa Cornelia Pavlovici (58 de ani), şi că ar fi încasat o bătaie de la aceasta, dar se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

„Socaciu nu a divorţat de Cornelia Pavlovici din cauza Marinei, aşa cum s-a tot spus. Socaciu a divorţat din cauza secretarei. Aceasta e femeia cu care a înşelat-o pe a doua nevastă şi din cauza căreia s-au şi despărţit. Când Marina a început relaţia, Victor şi Cornelia nu mai erau căsătoriţi în acte", a conchis prietena Marinei Almăşan.

Cei doi ar fi fost împreună şi în anii '90

Ieri, ziarul Click! a dezvăluit în exclusivitate relaţia pe care Victor Socaciu o are cu Sabina Paslari, cea care i-a fost secretară la fundaţia „Om Bun” la mijlocul anilor ‘90.

Cei doi amorezi au fost surprinşi în ipostaze tandre săptămâna trecută, într-o cafenea din incinta Teatrului “Nottara”. Se pare că Victor şi Sabina ar fi reluat de curând povestea de dragoste pe care o începuseră pe vremea când lucrau împreună.

Victor Socaciu are două fete şi un băiat

A cucerit multe inimi cu vocea şi cu romantismul lui. Deşi la prima vedere Victor Socaciu pare un bărbat în banca lui, se spune că în tinereţe a „zburdat” mult din moment ce are trei copii cu trei femei. Pe când era în liceu, s-a îndrăgostit de o braşoveancă, Rodica, iar aceasta i-a dăruit un copil, Iulia (32 de ani).

Iulia (32 de ani) si Alessia Ana-Maria (26 de ani)

Victor (15 ani)

După ce s-au separat, femeia şi fiica sa au plecat în Australia, unde locuiesc de mai bine de 21 de ani. De atunci, folkistul nu şi-a revăzut fata decât în poze, iar în realitate doar de vreo două ori. Artistul s-a recăsătorit apoi cu actriţa Cornelia Pavlovici (58 de ani), cu care a stat timp de 12 ani, dar a avut şi o relaţie cu o sibiancă, Elena, o femeie care i-a dăruit încă o fiică, Alessia Ana-Maria (26 de ani). Socaciu s-a cunoscut cu realizatoarea şi prezentatoarea tv Marina Almăşan în anii ’80, dar s-au căsătorit în 1999. Cei doi au un băiat pe nume Victor (15 ani).

EXCLUSIV FOTO Victor Socaciu se iubeşte cu fosta secretară

EXCLUSIV Victor Socaciu: «Marina e obsedată de mine»

Marina Almăşan îl regretă pe Victor Socaciu? Vedeta tânjeşte după un lucru care-i va lipsi cu actualul iubit

Maria Almăşan îi dă replica lui Victor Socaciu: «Dacă voiam să îi fac rău, aveam cum»

Mai multe