EXCLUSIV Alina Puşcaş s-a împăcat cu soţul!

26 decembrie 2013 18:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Doar o lună au rezistat despărţiţi. Deşi toată lumea vorbea despre un iminent divorţ între Alina Puşcaş şi Viktor Bieltz, iată că cei doi s-au împăcat în preajma Crăciunului. Prezentatoarea şi afaceristul sărbătoresc momentul cu ocazia Revelionului, în Germania.

De la primărie până la tribunal nu a fost decât un pas! Alina Puşcaş şi Viktor Bieltz s-au căsătorit în iulie, însă luna trecută au fost pe punctul de a divorţa. Din cauza certurilor şi neînţelegerilor tot mai dese, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!" şi-a strâns lucrurile şi a plecat din vila din Pipera în care locuia cu afaceristul, mutându-se cu chirie într-un apartament din zona Băneasa.

La început, frumoasa brunetă a încercat să-şi ascundă problemele din căsnicie, dar, după ce s-a aflat în presă, ea s-a văzut nevoită să confirme despărţirea şi a povestit motivul deciziei sale. Timpul tot mai puţin, dar şi neglijenţa pe care soţul i le-a reproşat, au dus la destrămarea căminului conjugal. Mai mult, Viktor nu a luat poziţia victimei, ci a profitata la maximum de perioada de singurătate.

Acesta s-a afişat destul de intim în compania unei domnişoare, ca să-i facă în ciudă soţiei şi să o facă să sufere. După ce s-au înţepat prin mesaje şi s-au tachinat mai multe zile la rând, în apropierea Sărbătorilor au ajuns să-şi trimită texte romantice. De-aici şi până la împăcare nu a fost decât un pas. Înainte de Crăciun, Alina Puşcaş şi Viktor Bieltz s-au luat de mână şi au plecat să petreacă Ajunul Crăciunului în Ardeal, la bunicii şi la tatăl ei.

„Alina s-a împăcat cu soţul. Sunt din nou un cuplu frumos. Au fost la tatăl ei, în Luduş, la Târgu Mureş, şi au ajuns la o conciliere. Ei se iubesc foarte mult, sunt tineri, frumoşi, aşa că nu aveau de ce să divorţeze", ne-a spus o prietenă de-a prezentatoarei de la Antena 1.

Dacă în ziua de Crăciun nu au fost împreună, întrucât Alina a mai rămas la rudele ei, iar soţul a venit în Bucureşti pentru a petrece cu familia şi rudele din Germania şi Austria, de Anul Nou vor pleca într-o vacanţă în străinătate pentru a sărbători împăcarea. „De Revelion, Alina şi Viktor nu vor sta în ţară. Pleacă în străinătate, cred că vor merge în Germania şi vor petrece câteva zile, ca îndrăgostiţii", ne-a mai povestit prietena Alinei.

Alina Puşcaş prezintă două emisiuni la Antena 1

Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva!", Alina Pușcaș, s-a născut la Sibiu, în noiembrie 1983, dar de la vârsta de 3 ani a locuit la Târgu Mureş. A studiat la Colegiul Naţional Unirea din acelaşi oraş, la profilul Limbi străine. După liceu a urmat cursurile Facultăţii de Turism din cadrul Universităţii Româno-Americane. A fost model al agenţiei MRA Models și a lucrat în industria hotelieră. S-a făcut cunoscută publicului după ce a jucat în telenovela "Narcisa sălbatică". Din 2012 prezintă emisiunea concurs "Te cunosc de undeva!", alături de Cosmin Seleşi. În paralel, prezintă și cel de-al doilea sezon al emisiunii "Top Chef", tot la Antena 1.

EXCLUSIV «L-am rugat pe Viktor să se împace cu fata mea»

EXCLUSIV Alina Puşcaş: «Am luat o pauză de soţul meu»

Alina Puşcaş, despre divorţul de neamţ: «Vreau ca acest coşmar să se termine»

Mai multe