Războiul lui Aurel Niamţu cu Brenciu continuă! Reproşul făcut de fostul concurent de la Vocea României îl descalifică pe Horia

26 decembrie 2013 19:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Aurel Niamţu, un fost concurent din echipa Loredenei Groza la "Vocea României" s-a luat de Horia Brenciu. Aflat în Camera Verde a competiţiei, acolo unde s-au strâns mai mulţi foşti concurenţi din competiţiei, pentru a-i susţine pe cei rămaşi în concurs, artistul în vârstă de 64 de ani a fost întrebat de prezentatorul Vlăduţ dacă mai este supărat pe Horia Brenciu.

Nu doar că a spus da şi nu a dorit să fie diplomat sau să muşamalizeze animozităţile din culisele competiţiei, dar a spus şi un lucru care ar trebui să-l facă pe Horia Brenciu să intre în pământ de ruşine. "Când a trecut pe lângă mine, mai devreme, nici nu m-a salutat", a spus Aurel Niamţu despre Horia Brenciu.

Supărarea dintre cei doi a pornit acum câteva săptămâni când Aurel mai era încă în competiţie. După ce a interpretat o melodie, Horia Brenciu l-a atacat. "De data asta eu cred că i s-ar fi potrivit o piesă de stare, o romanţă, o zarază, având în vedere calităţile vocale", spune Brenciu atunci.

În replică, Aurel nu a avut vorbe prea frumoase despre juratul de la "Vocea". "La «Vocea Romaniei», in special, si la Pro TV, in general, m-am simtit extraordinar de bine, sunt o echipa de adevarati profesionisti. La fel e si Loredana! E o femeie si o artista extraordinara! Brenciu insa m-a criticat nepotrivit inca de la prima editie. El a comentat stilul meu de cantat romaneste, insa el habar nu are sa cante in romaneste. L-am ascutat si mi s-a facut rau. El canta doar in engleza, ceea ce este mult mai usor. Nu dau doi bani pe Horia Brenciu ca si artist", a spus Aurel Niamtu.

Mai multe