EXCLUSIV Adrian Iovan: «Am o soartă tristă, nu s-a lipit nici o femeie de mine»

27 decembrie 2013 17:55   Actualitate
Ultima actualizare:

De-alungul vieţii, Adrian Iovan (55 de ani) a marcat câteva pierderi importante care l-au afectat foarte mult. Prima a fost dispariţia părinţilor săi, tatăl pilotului stingându-se în urmă cu două luni la Spitalul Elias. La drama aceasta se adaugă şi eşecurile din viaţa sentimentală.

După cum se ştie, Iovan a fost căsătorit cu două femei de care s-a îndrăgostit la prima vedere şi ambele l-au făcut tată. Cu Valeria Grigore, femeia care a lucrat în acelaşi domeniu, al aviaţiei, căsnicia a durat 22 de ani, şi împreună au o fiică, Irina, stabilită în Franţa. În 2003, însă, au divorţat la Judecătoria Sectorului 1, pentru că între timp o cunoscuse, într-o cursă Viena-Bucureşti, pe Romaniţa Ciolcan (49 de ani), cea care avea să devină doamna Iovan după doar câteva luni. Din rodul iubirii lor a rezultat Albert, un băieţel superb, care a împlinit 7 ani în octombrie.

După ce a divorţat şi de celebra creatoare de modă, în 2008, Iovan nu şi-a mai refăcut viaţa, iar singurătatea este destul de grea pentru pilot.

„Nu-i deloc uşor. Ambii copii îmi sunt aproape, însă unul este prea departe, iar celălalt prea mic. Am vrut o relaţie serioasă, însă nu s-a întâmplat până acum. Am avut doar iubiri de-o vară, vorba cântecului. Nu ştiu de ce nu mi-am găsit pe cineva, am o soartă tristă, nu s-a lipit nici o femeie de mine până acum", ne-a povestit Adrian Iovan.

Chiar dacă anul acesta nu a fost unul prea bun, întrucât şi-a pierdut tatăl iar casa nu a reuşit s-o vândă, Adrian Iovan speră să se reîndrăgostească. „Îmi doresc un suflet cald lângă mine. Nu vreau doar o femeie frumoasă, ci să aibă un pic din toate. De materialiste sunt sătul, acum toate cântă «împodobeşte, taică, bradul!»", ne-a precizat el. Iovan se teme să nu-i fie „tocată" leafa de pilot de profitoare. Pe lângă salariul de 750 de euro, ca pilot, Adrian are o vilă luxoasă, în Otopeni, pe a scos-o la vânzare pentru 260.000 de euro.

Adrian Iovan este mai slab cu 27 kg

N-are bani, dar a găsit soluţia! Adrian Iovan îi predă copilului «istorie de viaţă»!

Mai multe