FOTO Gabi Cristea, cea mai şocantă schimbare de look din 2013! Dieta care a făcut-o divă

29 decembrie 2013 16:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea a divorţat de soţul ei, fostul rugbist Marcel Toader, şi toată lumea a crezut că problemele din plan sentimental i-au topit şi kilogramele. Vedeta a apelat însă şi la nutriţionist pentru a-şi câştiga silueta pe care a avut-o pe când poza în revistele pentru bărbaţi. Ea a slăbit 20 kilograme.

Chiar dacă a ajuns la silueta pe care şi-o dorea de mult, vedeta nu a renunţat nici acum la dietă. Regimul care a ajutat-o să arate ca o adolescentă i-a devenit stil de viaţă brunetei, care se abţine şi acum de la dulciuri, grăsimi şi alte alimente interzise.

Chiar dacă nu-şi mai doreşte să piardă în greutate, Gabi a mărturisit că nu va reveni niciodată la obiceiurile alimentare de dinainte şi că dieta a devenit pentru ea un mod de viaţă.

„Iniţial mi-a fost foarte greu, pentru că eu sunt o gurmandă şi îmi plac lucrurile interzise, dar acum nu mai resimt asta. Este o chestiune ce ţine de educaţie. Trebuie să te autoeduci. Acum am 53 de kilograme la o înălţime de 1,72m. Am slăbit 18 kilograme, iar apoi am mai pus încă două, pentru că mi se părea că sunt prea slabă. Nu mai vreau să slăbesc, dar încerc să am un regim de viaţă echilibrat", a declarat vedeta, pentru Click!

Bruneta a dezvăluit şi în ce constă meniul ei de acum şi ce produse alimentare are în frigider, într-o zi normală.

Dimineaţa ia un mic dejun "copios" cu fulgi de ovăz şi iaurt degresat, nuci, seminţe de in, dovleac sau de floarea soarelui, apoi urmează o gustare de fructe. Nutriţionistul Vera Daghie, cea care a ajutat-o să slăbească, i-a dat voie să mănânce şi banane, deşi în multe diete sunt interzise, pentru că îngraşă. La prânz, vedeta mânâncă salată cu carne, sau cu brânzeturi, însă se declară o pofticioasă, aşa că i se mai face dor şi de o tocăniţă.

Gustarea de la ora 17.00 e de departe preferata ei. "Aici am prăjituri. Mi le fac singură, cu creme sau cu fructe. Pot să mănânc dulciuri de trei ori în două săptămâni. Am voie şi ciocolată, dar neagră", a completat ea.

Cina constă în legume la grătar, însoţite de peşte, fructe de mare sau carne de curcan. "De Crăciun pot să mânânc sarmale, iar de Revelion, salată boef", a spus vedeta. Gabriela Cristea bea multă apă cu lămâie şi ceaiuri obişnuite, nu de slăbit.

„Mănânc pe cât posibil cinci mese pe zi. Se zice că este bine să mănânci o dată la două ore, dar în cantităţi rezonabile. În frigider am foarte multe iaurturi, măsline, lapte, peşte, fructe şi legume. Pentru cazuri extreme, am însă şi o cutie de îngheţată", a spus aceasta.

Vedeta a recunoscut că încă îi este poftă atunci când are în faţa ochilor o prăjitură apetisantă, dar s-a educat să reziste tentaţiei.

„Dacă te gândeşti că o prăjitură este nu numai plină de calorii, ci şi de zaharuri şi chestii care nu sunt tocmai sănătoase pentru organism, s-ar putea să-ţi creeze chiar o stare de repulsie", a mărturisit bruneta.

Dieta pe care o urmează nu este singurul secret al siluetei Gabrielei Cristea. În paralel, vedeta Kanal D face şi sport, pasiune pe care o împarte cu noul ei iubit, Tavi Clonda. „Amândurora ne place să facem sport", a dezvăluit prezentatoarea tv.

Gabriela Cristea, înainte de cură

Gabi Cristea: «Dieta e o chestie de educaţie»

Gabriela Cristea îşi încreţeşte părul cu... şurubelniţa

Gabriela Cristea, surprinsă de iubit, de ziua ei!

WOW! Marcel Toader despre Gabriela Cristea: «Văd că îi plac tatuajele, cerceii şi rock-ul»

Mai multe