EXCLUSIV FOTO Bahmu trage tare la atelier, până la miezul nopţii

30 decembrie 2013 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Agitaţie mare la atelierul de croitorie al Adrianei Bahmuţeanu (38 de ani), înainte de Revelion, semn că are multe comenzi pentru petrecerea dintre ani. Vedeta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! părăsind atelierul, la 12.00 noaptea, după ce şi-a încărcat maşina cu rochii.

Adriana Bahmuţeanu a fost extrem de ocupată în ultimele zile. Pe lângă emisiunea tv pe care o prezintă, soţia lui Silviu Prigoană a tras tare la atelierul de croitorie, pe care l-a deschis împreună cu prietena sa, în zona Bulevardului Carol din Capitală, la începutul anului.

Se pare că Adriana are multe comenzi pentru Revelion, întrucât ea a fost suprinsă de fotoreporterii Click! părăsind atelierul de croitorie, la 12.00 noaptea.

După o zi de muncă, vedeta părăseşte atelierul de croitorie

Ajutată de asociata ei, Camelia Enciu, dar şi de celelalte angajate, Adriana şi-a umplut maşina cu ţinute de seară create în atelierul care îi poată numele.

Adriana a deschis atelierul împreună cu prietena ei

Vizibil obosită, după ce s-a asigurat că totul e în regulă, vedeta s-a urcat în maşină şi a plecat spre vila unde locuieşte cu Prigoană şi fiii lor.

Când şi-au deschis atelierul de croitorie, Adriana şi prietena ei au spus că se vor adresa atât femeilor slabe, cât şi celor plinuţe, care pot veni să-şi facă haine la preţuri accesibile.

Trebuie spus, că Adriana şi Camelia şi-au făcut debutul în lumea modei, astă primăvară, când au avut prima prezentare de modă, care le-a adus multe laude.

Adriana Bahmuţeanu, toată ziua pe la atelierul de croitorie

Mai multe