EXCLUSIV FOTO Alex Velea îşi vizitează soţia chiar şi de Sărbători

30 decembrie 2013 17:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Alex Velea jonglează şi acum între fosta soţie şi amantă. Deşi s-a despărţit de mulatra Ana, cântăreţul şi-a făcut timp să o viziteze pe fosta soţie la scurt timp după Crăciun.

Povestea de dragoste dintre Alex Velea şi Antonia este demnă de telenovele. Deşi artistul s-a mutat de ceva timp din apartamentul în care a locuit câţiva ani alături de fosta soţie, Ana, se pare că tot mai trece pe acasă, spun unii, pentru a păstra o relaţie civilizată cu mulatra. Nu ştim ce părere are Antonia despre acest lucru, însă Alex face eforturi să întreţină o relaţie aparent amicală cu Ana.

Ana i-a fost soţie trei ani

Alex Velea s-a căsătorit cu mulatra Ana în vara anului 2010, când au făcut o nuntă superbă.Artistul şi-a negociat divorţul de aceasta timp de câteva luni.

Cu toate că a avut angajamente şi în preajma sărbătorii Naşterii Domnului, Alex şi-a făcut timp să dea o fugă pentru a se întâlni cu Ana.

Cântăreţul a fost surprins duminică de fotoreporterii Click! în timp ca intra în scara blocului în care se află apartamentul în care acesta a stat împreună cu fosta soţie.

Cântăreţul a coborât bine dispus din mașină și a intrat repejor în blocul unde locuiește Ana

În timp ce Alex continuă să o vrăjească pe Ana, pentru a stopa un eventual scandal în presă, Antonia se luptă cu fostul soţ, Vincenzo Castellano, pentru custodia fetiţei lor, Maya, în vârstă de 3 ani.

Se pare că nici dragostea artistului, cu care are o relaţie de un an de zile, nu îi poate alina Antoniei durerea provocată de despărţirea de micuţă. Antonia nu şi-a mai văzut fetiţa de câteva luni de zile şi speră să obţină în instanţă creşterea micuţei. Conform apropiaţilor, cântăreaţa nu a reuşit să-şi vadă fetiţa nici măcar de Sărbători.

De Revelion, aceasta are de susţinut numeroase concerte în Capitală, ca şi iubitul ei, Alex Velea, pentru care s-a despărţit de italianul Vincenzo Castellano. De altfel, cei doi amorezi şi-au propus ca în luna ianuarie să plece împreună într-o vacanţă.

Antonia s-a căsătorit cu italianul Vincenzo Castellano în prima jumătate a anului 2011. Cei doi s-au cununat religios la biserica catolică din Voluntari.

Mariajul lor nu a durat foarte mult. În toamna anului 2012, cei doi soţi au decis să se despartă. Deşi Antonia vrea să-şi refacă viaţa cu Alex Velea, cu care locuieşte deja împreună, a intentat divorţul abia recent, în ultima zi de dinainte de Sărbători, când avocatul Antoniei a depus în numele acesteia la judecătorie, actele prin care cere separarea de italian. Frumoasa cântăreaţă le-a solicitat judecătorilor încredinţarea custodiei fetiţei.

Citeşte şi:

Alex Velea jonglează între soţie şi amantă

EXCLUSIV Declaraţie şocantă despre divorţul lui Alex Velea. Un apropiat lămureşte totul

Alex Velea a luat o decizie în privinţa căsniciei sale? «Lumea vorbeşte vrute şi nevrute»

Mai multe