FOTO EXCLUSIV Maraton de Sărbători pentru Lazarus şi familia lui: a străbătut jumătate din Europa în câteva zile

4 ianuarie 2014 19:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Luis Lazarus a avut o mare pierdere în 2013, când mama lui a decedat. Cu un an în urmă, parcă prevestind nenorocirea, el a vrut s-o ducă la Ierusalim, la Mormântul Sfânt, dar nu a mai apucat.

În aceste condiţii, Lazarus a dorit sa ajungă la Ierusalim măcar împreună cu cei doi copii ai săi, Ana si Andrei, într-o călătorie spirituală, în memoria mamei lui, de Crăciun.

Ciudăţenia a fost că Lazarus a mai fost însoţit nu numai de iubita sa, Andreea, dar şi de Antoanela, fosta soţie, şi de fosta lui soacră, care a fost lângă mama lui Lazarus până în ultimele momente ale vieţii acesteia.

În decurs de 10 zile justiţiarul a ajuns la Ierusalim, la mormântul sfânt, la Bethleem, la Biserica Naşterii Domnului, dar şi la Roma, la Vatican.

De Revelion, Lazarus nu a mai plecat cu copiii, deoarece mama fetiţei lui, Alina, a dorit sa facă şi ea Revelionul cu cea mica, aşa că acesta a plecat doar cu Andreea în Austria, la Kitzbuhel, cea mai frecventată staţiune din Alpi, vestită pentru pârtiile sale de schi.

Desigur că Lazarus nu s-a rezumat la schi, ci a trecut şi pe la piscină. De asemenea, justiţiarul şi iubita sa au petrecut Revelionul cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, şi Anamaria Prodan.

Mai multe