Florin Chilian îl dă în judecată pe Mihai Gâdea. Schimb de replici dur între cei doi

5 ianuarie 2014 14:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreţul Florin Chilian vrea să îl dea în judecată pe directorul de ştiri al Antenei 3 Mihai Gâdea pentru înşelăciune şi prejudicii de imagine.

Artistul susţine că Mihai Gâdea a folosit, în cadrul uneia dintre ediţiile „Sinteza zilei", una dintre piesele sale, în alte scopuri decât cele stabilite iniţial. Deşi a semnat cu contract cu trustul Intact, el spune că nu a primit niciun ban, ci doar ameninţări din partea lui Gâdea.

„Acesta a folosit o piesă de-a mea, a modificat-o şi nu şi-a asumat costurile decât verbal, după care a trecut la ameninţări. E o emisiune în care a schimbat sensul piesei, a făcut-o ca pe o răzbunare cu meciurile lor, habar n-am", a declarat Florin Chilian pentru b1.ro.

Piesa folosită se numeşte "Suflete de slugă" şi a apărut în materialul "De ce a înnebunit propaganda băsistă? Care sunt slugile preşedintelui Băsescu", difuzat în luna martie de Antena 3, informează adevarul.ro.

Chilian a explicat pentru B1 TV care sunt acuzaţiile pe care i le aduce lui Gâdea.

"Pentru înșelăciune, furt și distrugere de operă. Mi-a adus prejudiciu de imagine, eu am suficient verb și am demonstrat că atunci când am ceva de spus o fac singur. Nu am nevoie de acest gen de întâmplări".

„După 7-8 luni a trecut la amenințări tâmpite. În condițiile în care i-am cerut să-și țină cuvântul și să-mi plătească banii pe care trebuie să mi-i plătească", a mai spus Florin Chilian.

El a postat pe Facebook schimbul de mesaje cu Mihai Gâdea. Acesta din urmă îi răspunde că reacţionează "foarte prost la ameninţări şi mai ales la proşti".

Mai multe