A ajuns la urgenţă de la un orgasm de 3 ore

5 ianuarie 2014 18:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Ce femeie nu visează la un orgasm intens, pentru o plăcere maximă?  Nu şi Liz B. din Seattle, SUA, pe care climaxul de trei ore a băgat-o direct în spital.

Liz B. din Seattle, Statele Unite, a avut parte de cea mai tare partidă de sex cu partenerul ei de viaţă, Eric, de 34 de ani. Imediat ce partida lor de amor s-a terminat, tânăra de 29 de ani a rămas în extaz, cu ochii pironiţi în tavan de plăcere.

După o oră, femeia încă avea orgasm, iar contracţiile vaginale nu încetau. Liz a intrat imediat în panică şi a început să bea vin roşu pentru a opri spasmele musculare, care deveneau de nesuportat. Eric nu mai ştia ce să facă pentru a-i opri durerile şi şi-a dus iubita la urgenţă.

Odată ajunsă la spital, Liz a primit mai multe injecţii cu tranchilizante, pentru ca spasmele musculare, care-i provocau dureri insuportabile, să înceteze

Orgasmul lui Liz a continuat încă o oră la spital, chinul ei luând sfârşit după mai multe calmante administrate de medici.

Sindromul excitaţiei sexuale persistente reprezintă o disfuncţie sexuală, care se caracterizează prin izbucniri rapide, repetate şi incontrolabile ale muşchilor vaginului, chiar şi după ce actul sexual a luat sfârşit. La femei, sindromul se manifestă printr-o stare de excitare continuă. Simptomele pot fi reduse prin antidepresive, agenţi antiandrogenici sau prin geluri anesteziante.

Mai multe