Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea, întâlnire romantică la Paris?

6 ianuarie 2014 20:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Oricât ar vrea să scape de el, Bianca Drăguşanu s-a trezit într-un nou scandal legat de Adrian Cristea. Se pare că cei doi au petrecut câteva zile romantice la Paris.

La doar patru zile după Revelion, Bianca a plecat singură la Paris. Însă acolo a avut companie. Roşcata s-ar fi întâlnit cu nimeni altul decât fostul său iubit, Adi Cristea, despre care s-a spus că s-a mai văzut de când a început relaţia cu Victor Slav. Cei doi ar fi fost văzuţi într-un restaurant, în compania altor prieteni, conform echipei "Un show păcătos".

S-au întors în ţară luni, cu avioane separate, Bianca în cursul după-amiezei, iar Adi noaptea. La ieşirea din aeroport, când i s-a spus că şi Adrian Cristea a fost la Paris, Bianca nu a vrut să comenteze nimic şi a evitat toate întrebările jurnaliştilor. A spus doar că este o „coincidenţă". Şi fotbalistul a avut o reacţie similară, doar a îngânat că a fost o coincidenţă.

Acest răspuns se potriveşte cu teoria lui Dan Capatos. E posibil ca Adi să o fi urmărit la Paris şi s-a dus special acolo pentru a o vedea pe Bianca. În capitala Franţei, roşcata s-a întâlnit întâmplător cu Adi şi au luat masa împreună, fară ca nimic altceva să se fi întâmplat.

Bianca Drăguşanu, terorizată de Victor Slav? Dezvăluiri incredibile

Mai multe