Teo Trandafir, în lacrimi din cauza problemelor de sănătate: «Nu mai pot trăi aşa»

6 ianuarie 2014 21:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Teo Trandafir (45 de ani) s-a operat în prag de Crăciun, la 20 decembrie. Şi-a micşorat stomacul. Vedeta a povestit în ediţia de luni seară a emisiunii WOWbiz că intervenţia recentă i-a adus aminte de problemele de sănătate de acum câţina ani, când a fost nevoită să se opereze în Viena.

La începutul lui 2011 a fost diagnosticată cu pancreatită acută, boală pe care a făcut-o tot din cauza regimurilor de slăbit, şi a fost operată de trei ori. În plus, problemele par să fi revenit. În septembrie, lui Teo i s-a făcut rău din cauza unei diete. Vedeta a explicat în emisiunea ei de la Kanal D care au fost motivele pentru care a ajuns la spital.

„Ca să te duci singur să-ţi faci chestia asta trebuie să fii dement. Am zis că mor de frică. M-am dus pregătită ca pentru Viena. La Viena, din cauza tuburilor pe care din reflex le smulgi din gât, la un moment dat te leagă. Operaţia a durat cinci ore. La mine care a fost problema. Tot făcându-se intervenţii acolo (şi arată spre abdomen, n.r.), ce era acolo s-a prins cum s-au apucat. Nimeni nu s-a aşteptat să scap. M-am făcut bine spre marea bucurie a tuturor. Muşchiul nu mai există. Primul lucru slăbeşti, îţi pune plasă şi trăieşti ca un om normal.Eu nu mai pot să alerg. Nu mai pot trăi aşa.

Mai mulţi medici mi-au propus diverse variante, care presupuneau cusătura muşchiului. Medicul Copăescu a spus că nu se poate asta. A durat 5 ore în loc de o oră şi jumătate. Nu se putea ajunge la stomac. A durat mai mult de două ore şi jumătate până au ajuns la stomac. A descoperit o băşică de dimensiunile unui ou de găină, plină cu nişte amintiri, dacă ar fi plesnit în mine puteam să mor. Nu poţi să ştii niciodată ce e înăuntru, deşi mi-am făcut analizele din şase în şase luni. Mă gândeam că nu rezistă peretele abdominal aşa încă şase luni", a spus Teo la Kanal D.

De asemenea, Teo a recunoscut că, înainte de intervenţia de micşorare a stomacului, a trebuit să consulte un psiholog. Motivul? „Operaţia asta are o problemă. Ireversibilitatea procesului. Omul e resort. Oricât de mult l-ai trage în nişte direcţii, vrea înapoi. Frustrarea apare atunci când ţi-e foarte sete, uiţi şi ai băut. Dimineaţa iau o pastilă de calciu şi atât. Vine prânzul îţi iei fierul. Pe 20 mi-am tăiat stomacul, pe 23 am împodobit bradul, apoi am plecat în Israel. N-am mâncat nimic. Eram cu shake-ul în faţă", a spus Teo, la Kanal D.

Reacţia neaşteptată a fetiţei lui Teo după operaţia vedetei

Teo Trandafir, declaraţii contradictorii! S-a operat sau nu ca să slăbească?

Mai multe