EXCLUSIV FOTO Cum a reuşit prezentatoarea măcelărită la ginecologie să prostească zeci de persoane

8 ianuarie 2014 13:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Lenna Horvath, prezentatoarea care a ajuns după gratii în Austria, după ce a înşelat mai multe persoane cărora le cerea sume fabuloase de bani, avea un scenariu foarte bine pus la punct. Ea poza într-o femeie putred de bogată, se împrumuta de la diverşi indivizi potenţi finaciar şi le punea în faţă o hârtie care dovedea chipurile că este moştenitoarea unei averi colosale.   

Sub masca unei femei de afaceri, Lenna Horvath a reuşit să escrocheze multe persoane. Ea spunea la toată lumea că aşteaptă să intre în posesia unei moşteniri de peste nouă milioane de dolari, dovedea cu o aşa-zisă hârtie, pretindea sume fabuloase şi apoi se făcea nevăzută. Un apropiat al ei a dezvăluit pentru Click! cum acţiona prezentatoarea. Cristi Marin susţine că ştie clar care erau paşii pe care îi urma Lenna, mai ales că a încercat să-l înşele şi pe el.

"Eu ştiam că Lenna este o escroacă şi că tot ceea ce scotea pe gură, erau numai minciuni. Spunea că are o moştenire de peste nouă milioane de dolari, de la un raposat de-al ei din Londra, un om de afaceri în imobiliare.

Se împrumuta de la diverse persoane cu sume foarte mari, le arăta o dovadă în care zicea că a primit milioanele de dolari, dar că mai durează o perioadă scurtă până va intra în posesia banilor. Dupa ce se vedea cu sacii în căruţă, devenea omul invizibil.

A incercat şi cu mine, dar nu i-a ieşit. Mi-a cerut 500 de milioane. Ştia că am câştigat la pariuri sportive. Mi-a trimis un document prin e-mail, prin care voia ea să dovedească faptul că este moştenitoare.

A făcut escrocherii în Austria de peste un milon de euro", ne-a declarat Cristi Marin, unul dintre apropiaţii Lennei.

Tânărul a confirmat pentru Click! că prezentatoarea a fost ridicată de poliţişti, ba chiar a vizitat-o cât timp s-a aflat în arest, în Bucureşti, unde i-a dus mâncare şi haine de schimb.

Jocul ei ar fi mers mai departe, dacă poliţiştii români nu s-ar fi sesizat. În data de 12 decembrie, aceştia au arestat-o preventiv pentru 29 de zile în baza unui mandat internaţional şi au predat-o autorităţilor din Austria. Cazul ei este anchetat acum de organele competente din Salzburg.   

Citeşte şi:

EXCLUSIV Incredibil! De pe sticlă, prezentatoarea măcelărită la ginecologie a ajuns după gratii!

Mai multe