FOTO Un leu s-a spânzurat singur în «Grădina Morţii» Cum a fost posibil

9 ianuarie 2014 18:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Cruzimea umană a atins cote inimaginabile într-o grădină zoologică din Indonezia, unde un leu african a fost găsit spânzurat.

Leul Michael, în vârstă de 1 an şi jumătate, a fost găsit spânzurat cu un cablu. Se pare că animalul a fost găsit în cuşca sa, spânzurat cu unul dintre cablurile de protecţie.

Leul nu este singurul care şi-a găsit sfârşitul într-un mod atât de crud. În urmă cu două zile, mai multe animale au murit într-un mod asemănător.

În septembrie 2013, 43 de animale au sfârşit astfel, în grădina renumită pentru condiţiile extrem de proaste în care trăiesc necuvântătoarele.

„Michael a fost găsit spânzurat miercuri dimineaţă de îngrijitorul care a venit să verifice cuştile", a declarat purtătorul de cuvânt al Grădinii, Agus Supangkat.

În „Grădina Morţii", cuştile sunt securizate cu cabluri, pentru ca îngrijitorii să nu fie nevoiţi să deschidă cuştile cu mâinile lor, este o măsură care-i fereşte de posibilitatea de a fi atacaţi de animale atunci când vin să le mute dintr-o cuşcă în alta.

„Am deschis o anchetă pentru a vedea cum a fost posibil ca Michael să-şi prindă capul în cablu şi să se sufoce", a mai spus reprezentantul Grădinii Zoologice.

(foto: rexfeatures)

Mai multe