Cristea a cerut-o de soţie? Gestul nebunesc făcut pentru Bianca

9 ianuarie 2014 21:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că Adi Cristea a trecut peste faptul că Bianca este o femeie măritată şi nu s-a sfiit să-i declare iubirea. Dacă nu i-a putut fi alături în noaptea dintre ani, fotbalistul s-a mulţumit cu a-i declara că o iubeşte.

Se pare că Adi Cristea nu a ezitat nicio clipă să-şi declare dragostea pentru Bianca şi nici măcar faptul că aceasta este măritată nu l-a putut ţine departe. Se pare că fostul stelist a mers atât de departe încât în noaptea de Revelion i-a trimis un buchet de trandafiri roşii, cu mesajul: „Bianca, te iubesc! Vrei să fii soţia mea?".

„Bianca s-a cazat la Sibiu pe 29. Bianca a stat mai tot timpul cu căţelul. A primit un buchet cu 100 de trandafiri roşii, cu un bileţel pe care scria „Te iubesc". Buchetul era de la Adi Cristea cu siguranţă. Victor a venit în noaptea de 31. Ea a fost dezamăgită de venirea lui Victor la Sibiu. Nu a vorbit cu el deloc toată seara, l-a ignorat şi s-a purtat foarte urât cu el. Bianca s-a retras în cameră la 23:30. Victor este un bărbat slab, Bianca îl domină. Nici măcar nu vorbeşte cu el. Toată seara Bianca a vorbit doar cu căţelul şi a stat doar cu telefonul în mână, ignorându-l pe Victor", a declarat o angajată a hotelului Hilton din Sibiu, unde Bianca şi Victor şi-au petrecut Revelionul.

Mai multe