S-au împăcat cu un sărut? Mirabela Dauer şi Raoul au fost împreună în turneu în Israel

10 ianuarie 2014 6:19   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce nu a mai vrut să zboare în acelaşi avion cuz el, Mirabela Dauer pare să fi revenit la sentimente mai bune în ceea ce priveşte relaţia cu Raoul. Cei doi s-ar fi împăcat, miercuri, în Israel, unde se aflau în turneu.

Există martori oculari care i-au văzut  pe Mirabela Dauer şi Raoul pe aceeaşi scenă, ba chiar cei doi s-ar fi sărutat în văzul tuturor. Potrivit www.ziarulring.ro, cei doi s-ar fi împăcat în Israel.  

"Miercuri, Mirabela şi Raoul, însoţiţi de mai mulţi prieteni şi colegi, au fost la apa Iordanului şi el a sărit la ea, a luat-o în braţe şi s-au sărutat. Aşa s-au şi împăcat", au declarat surse din anturajul artiştilor pentru "Ring".

În timp ce Mirabela nu a comentat pe marginea acestui subiect, tânărul canautor s-a reyumat să spună că între ei nu au existat vreodată neînţelegeri. "Nu m-am împăcat cu Mirabela în apele Iordanului şi nici în altă parte, pentru că eu nu m-am certat cu ea şi nici ea cu mine... Vă garantez că sunt guri rele. Dacă eram certaţi, aţi fi ştiut de la mine sau de la ea. O ştiţi pe Mirabela să tacă?", a declarat Raoul pentru aceeaşi sursă.

Apropiaţii celor doi artişti au povestit pentru Ring că Mirabela Dauer şi Raoul intenţionează să-şi valorifice relaţia, după modelul "Bianca şi Victor Slav", în publicitate pentru muzica lor. Astfel că, pentru a alimenta speculaţiile conform cărora ar exista în continuare tensiuni între ei, s-au întors în ţară cu avioane separate.

EXCLUSIV Mirabela Dauer nu mai cântă cu Raoul! Artista nu a vrut să zboare în același avion cu tânărul cantautor

Mai multe