Cosmin Seleşi, la cuţite cu un coleg din Antena 1: «Nu-i mai ajung emisiunile»

10 ianuarie 2014 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Fost actor în producţiile de la Pro TV, Cosmin Seleşi şi-a descoperit talentul de prezentator la Antena 1. Face show la două emisiuni, „FamiliaDa" şi „Te cunosc de undeva", însă se pare că acestea nu-i sunt de ajuns. Cosmin a reuşit să-i „sufle" emisiunea unui coleg de trust.

Seleşi (36 de ani) nu s-a mulţumit doar cu „FamiliaDa" şi „Te cunosc de undeva", emisiuni pe care le-a prezentat cu succes. Pentru un supliment la salariu, actorul a spus că mai poate face faţă încă unui show. Este vorba despre „Totul e permis", show prezentat în trecut de Alexandru Ion, actor cunoscut din „Narcisa: iubiri amăgitoare".

Dacă e să dăm crezare bârfelor din interiorul trustului, Cosmin s-a dat bine pe lângă producători şi a obţinut şansa de a prezenta emisiunea. „Cosmin nu s-a mulţumit cu rolul de invitat, a vrut să prezinte el emsiunea. Şi a reuşit într-un final să-l înlăture pe colegul său şi să-i sufle de sub nas emisiunea. Este al treilea show la Antena 1 prezentat de el şi se pare că nu-i ajunge, vrea să facă mai mult. Norocul lui este că e foarte talentat şi e bine văzut de producătorii postului", a povestit o sursă din postul din Băneasa pentru Click!

Mai multe