Ea este amanta preşedintelui francez

10 ianuarie 2014 16:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Bombă! Preşedintele francez François Hollande se iubeşte în secret cu actriţa Julie Gayet, potrivit revistei „Closer”. Cei doi au o relaţie amoroasă din ianuarie 2013.

Zvonurile potrivit cărora preşedintele francez François Hollande (59 de ani) are o relaţie amoroasă cu actriţa de comedie Julie Gayet (41 de ani) au pornit încă din ianuarie 2013. Revista „Closer" a dat în vileag relaţia celor doi, publicând o serie de fotografii despre relaţia primului om al Franţei cu actriţa. Se pare că, în jurul Anului Nou, François Hollande, cu o şapcă pe cap, plecă pe scuter pentru a se întâlni cu Julie în apartamentul său, în care preşedintele îşi petrece, de obicei, noaptea.

Are o relaţie cu jurnalista Valérie Trierweiler (48 de ani)

Şeful statului este însoţit de o singură gardă de corp care păzeşte secretul acestor întâlniri cu amanta şi-i aduce lui Julie chiar şi croasante. Oficial, acesta are o iubită din 2007, pe jurnalista Valérie Trierweiler (48 de ani), după ce vreme de 30 de ani a trăit alături de fosta candidată la prezidenţiale Ségolène Royal (60 de ani), cu care are patru copii: Thomas ( născut în 1984), Clémence (născută în 1985), Julien (născută în 1987) şi Flora (născută în 1992).

Şi Barack Obama e acuzat de infidelitate

Mariajul preşedintelui american Barack Obama (52 de ani), cu Michelle (50 de ani) se află în pericol, iar Prima Doamnă a cerut deja divorţul. Se pare că aceasta s-a săturat de infidelităţile soţului ei, care au fost acoperite în nenumărate rânduri de Serviciile Secrete ale SUA, potrivit „National Enquirer".

Mai multe