EXCLUSIV Scandal în showbiz! Leo de la Strehaia şi-a părăsit iubita după ce a aflat că îl minte

11 ianuarie 2014 7:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Un scandal amoros stă să izbucnească în lumea mondenă dâmboviţeană. Unul dintre cei mai "generoşi" bărbaţi, favorit al tabloidelor, îşi acuză iubita că l-a minţit  şi pare hotărât să n-o mai primească în viaţa lui.

Reporterii Click! au aflat că Leo de la Strehaia se află într-un "război rece" cu Renata Gheorghe, iubita lui oficială de mai bine de un an. Deşi au avut o relaţie cu năbădăi, "prinţul ţiganilor" a asigurat-o constant de dragostea şi de sprijinul său. Numai că, se pare, bruneta nu i-a răspuns aşa cum el ar fi meritat.

Leo s-a plâns prietenilor că Renata l-ar fi minţit şi, în opinia lui, sunt indicii care îl conduc la această concluzie. El a povestit apropiaţilor că tânăra a filmat pentru un videoclip de manele, în care dansează lasciv, fără ca iubitul său să ştie de "escapada" ei.

Acest lucru se pare că l-a scos din minţi pe Leo care vrea să pună punct relaţiei. Chiar dacă se simte trădat, "prinţul ţiganilor" e hotârât să termine cu focoasa brunetă cât de poate de civilizat.

"Am vorbit cu Renata. Ne-am pus de acord. Şi ea înţelege. Îi las maşina, oricum era a ei, câinii, pisoii, dar va trebui să se mute din casa mea. I-am dat termen până luni să-şi strângă lucrurile şi să plece la Piteşti", ne-a spus Leo de la Strehaia.  

Se pare că problemele în cuplul Renata Gheorghe-Leo de la Strehaia sunt mai vechi. Cei doi nu se înţelegeau de mai multă vreme, iar decizia lor nu a făcut decât să le confirme că e mai bine să se separe.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Are iubit bogat, dar şi-a pus silicoane cu bani de la mama!

Mai multe