Bebeluşi celebri aşteptaţi în 2014

11 ianuarie 2014 14:55   Actualitate
Ultima actualizare:

 O mulţime de vedete din showbiz se laudă cu viitorii lor bebeluşi, ce se vor naşte în 2014. Alte VIP-uri au anunţat că „lucrează” la un bebe.

O veste neaşteptată a venit de la Mircea Badea. Vedeta Antenei 3 a anunţat în direct, în felul său caracteristic, că va deveni tătic. A arătat pe post ecografia cu fiul său, căruia i-a „pus" două gantere în mâini. „Se va numi Vasilică 2014", a glumit Mircea Badea. Fericita mămică e Carmen Brumă, vedeta postului Realitatea. Aceasta a anunţat pe pagina de Internet că a ajuns la jumătatea sarcinii.

Nimeni nu mai credea să o vadă şi pe asta. Oana Roman a botezat un copilaş, în august, iar atunci spunea că „lucrează" la un bebe, cu iubitul ei Marius. Fiind aproape de 40 de ani, Oana a surprins pe toată lumea când a anunţat că este însărcinată şi va deveni mămică în luna februarie.

Alina Sorescu şi Alex Ciucu vor deveni părinţi la sfârşitul lunii ianuarie şi vor avea o fetiţă. „Suntem foarte emoţionaţi. El vroia băiat", a spus viitoarea mămică, în cadrul unei emisiuni tv. Alături de soţia sa, designerul vestimentar a pregătit deja camera fetiţei, au cumpărat mobilier special şi au decorat-o în culori calde.

Dana Rogoz sau Abramburica, aşa cum o cunoaşte publicul, este însărcinată cu primul ei copil şi urmează să devină mămică peste 3 luni. Blondina s-a maritat în 2012 cu Radu Dragomir, după o relaţie de aproape şapte ani.

Mai citeşte:

FOTO Carmen Brumă, însărcinată în cinci luni, cu burtică!

FOTO Oana Roman şi-a arătat burtica de graviduţă! Cum s-a distrat de Crăciun

Alina Sorescu a pozat sexy în luna a noua de sarcină

FOTO Dana Rogoz, despre sarcină. Câte kilograme s-a îngrăşat

Mai multe