Cel mai harnic angajat, premiat cu o partidă de sex!

12 ianuarie 2014 18:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Este de departe cea mai tare primă pentru angajaţi a tuturor timpurilor! O firmă de jocuri video din Shanghai a contactat-o pe actriţa porno japoneză Yui Hatano, de 25 de ani, şi a plătit-o să facă sex cu cel mai harnic.

Yui Hatano, de 25 de ani, are peste un milion de fani în China, însă numai unul s-a bucurat din plin de nurii frumuseţii nipone.

Acesta a fost cel mai harnic angajat al unei firme de software din Shanghai. Norocosul câştigător nu s-a bucurat de premiul acordat până nu şi-a implorat angajatorii „să nu i se afle numele pentru că logodnica lui ar avea una alta de obiectat". Yui Hatano a primit aproximativ 5.000 de dolari (16.610 lei) pentru a participa la petrecerea firmei şi pentru a petrece noaptea la un hotel de lux în braţele celui mai harnic angajat, informează „Asia One".

Câştigătorul şi premiul înainte să facă sex

Lupta pentru premiu s-a dat între 50 de angajaţi, iar şefii de departamente şi conducerea nu au avut voie să participe. Câştigătorul a fost desemnat atât de conducerea companiei cât şi de propriii săi colegi.

Mai multe