Alex Ciucu a plâns de fericire când a văzut ce fetiţă i-a născut Alina Sorescu

12 ianuarie 2014 18:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă, la 07.55, cu câteva săptămâni înainte de termen, Alina Sorescu (27 de ani) a adus pe lume o fetiţă de nota 10. Foarte emoţionat, soţul ei, designerul Alexandru Ciucu (37 de ani), a izbucnit în lacrimi de fericire.

Fetiţa celor doi se va numi Elena Carolina şi a fost nerăbdătoare să vină pe lume. Imagini inedite de la naştere vor fi difuzate şi la tv, din martie, căci solista va avea propriul reality-show, la Euforia TV. Alina a ales să nască prin cezariană, la maternitatea privată „Regina Maria" din Bucureşti. Soţul ei, Alexandru Ciucu, a asistat la eveniment, apoi, ieri la prânz, a organizat o conferinţă de presă. Alături de el au fost prezenţi atât părinţii lui, Maria şi Alexandru Ciucu, cât şi părinţii Alinei, Gabi şi Paulina Sorescu.

Alina Sorescu a născut o fetiţă, care va fi botezată Elena Carolina

„Am asistat la naştere de la început până la sfârşit, am fost foarte emoţionat, Alina va fi o supermămică. Primele cuvinte pe care le-am spus imediat după naştere au fost: «Te iubesc! Vă iubesc!». Sentimentul pe care l-am avut nu se compară cu nimic din ce am simţit până acum. Fetiţa a început să ţipe în secunda în care a văzut lumina zilei, lucru care ne-a bucurat foarte mult, şi pe mine, şi pe medicii care i-au dat nota maximă.

Părinţii celor doi au fost şi ei prezenţi la maternitate

Alina ar trebui să stea trei zile în spital, aşa cum e protocolul, dar dacă se poate o vom lua mai devreme acasă. O să-i cumpăr o stea din Carul Mare şi o să-i dau numele ficei mele. Ar fi frumos când o să crească să ştie că are o stea acolo", a spus Alexandru Ciucu. La rândul său, bunicul Gabi Sorescu era foarte fericit. „Sunt foarte emoţionat şi mă bucur că totul a decurs aşa cum trebuie. Sunt cel mai fericit bunic la ora actuală, am prima nepoţică. Am văzut-o, e frumoasă şi seamănă cu Alexandru, tatăl ei", a spus acesta, pentru Click! Alexandru Ciucu a mărturisit că el şi Alina vor şi alţi copii, cât mai repede.

FOTO EXCLUSIV Alina Sorescu a născut o fetiţă de nota zece!

Mesajul Alinei Sorescu după ce a devenit mămică: «Primele cuvinte au fost...»

Mai multe