Fiica secretă a lui Nae Lăzărescu, rodul unei relaţii a actorului cu o puştoaică de 17 ani!

14 ianuarie 2014 15:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Lovitură de teatru la emisiunea "Acces direct" de marţi. Fiica secretă a lui Nae Lăzărescu, Simona, are o altă mamă biologică, nu pe Anca Marina, aşa cum s-a crezut până acum.

Elena Rosoleanu, o femeie care l-a cunoscut pe Nae Lăzărescu, spune că actorul a avut o aventură cu o adolescentă de 17 ani. Aceasta a rămas însărcinată şi, de comun acord cu Anca Marina, soţia de la acea vreme a lui Nae Lăzărescu să adopte copilul rezultat, adică pe Simona.

Doamna Rosoleanu a mai dezvăluit că Simona a avut o relaţie cu băiatul ei, Răzvan, în urmă cu câţiva ani şi că s-au născut doi copii, nepoţii lui Nae Lăzărescu, pe care i-a adoptat şi i-a crescut Anca Marina.

Intrată în direct prin telefon, Anca Marina a recunoscut că nu este mama biologică a Simonei Lăzărescu, actuală Marcu, după ce s-a căsătorit.

"Nu pot să confirm decât că mamă este aceea care te creşte, nu aceea care te face. E adevărat că fiica mea a avut o legătură cu băiatul acestei doamne. După mulţi ani am reuşit s-o despart pe Simona de acest băiat. Iar pe cei doi copii i-am crescut ca pe copiii mei".

Simona, fiica lui Nae Lăzărescu, şi Răzvan, fostul iubit cu care are doi copii

Se luptă pentru nepoţii lui Nae Lăzărescu

Elena Rosoleanu a spus că a făcut aceste dezvăluiri deoarece este supărată că nu a fost lăsată să-şi crească cei doi nepoţi, născuţi de Simona în adolescenţă. "Ne-a dat interdicţii să nu-i vedem", a declarat ea.

"Motivul pentru care doamna Rosoleanu nu-şi vede copiii este faptul că băiatul ei a fost decăzut din drepturile părinteşti. Până la 3-4 ani nu i-am interzis să-i vadă, cu excepţia faptului că Răzvan nu a avut voie să le spună că e tatăl lor, pentru că sunt mici şi i-ar fi bulversat", a răspuns Anca Marin prin telefon.

Anca Marina, mama adoptivă a fiicei lui Nae Lăzărescu, împreună cu actualul ei soţ

Fostul iubit al fiicei lui Nae Lăzărescu se droga?

În cursul emisiunii, Elena Rosoleanu a spus că fiul ei a renunţat la drepturile părinteşti pentru că se droga. "Anca şi Simona îl drogau", a acuzat ea.

În replică, Anca Marina a spus că nepoţii lui Nae Lăzărescu au fost crescuţi ca propriii ei copii şi că Răzvan era internat pentru dezintoxicare atunci când a renunţat la drepturile părinteşti.

Mai multe