Cum a reacţionat Victor când a văzut dovada că Bianca şi Cristea au vorbit înainte de nuntă

14 ianuarie 2014 16:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Victor Slav pare să dea semne de împăcare şi lasă de înţeles că în cele din urmă îşi va ierta soţia. În momentul în care Slav a văzut dovada faptului că Bianca şi Cristea au ţinut legătura chiar înainte cu o zi de nuntă s-a întristat vizibil şi s-a eschivat.

Victor Slav nu mai pare atât de convins de faptul că mariajul lui cu Bianca Drăguşanu ar fi ajuns la sfârşit. Prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV a mărturisit că încă nu şi-a luat lucrurile din căminul conjugal. În momentul în care i-au fost arătate dovezile faptului că Bianca şi fostul ei iubit Adrian Cristea au ţinut legătura şi că au vorbit de nenumărate ori chiar cu o zi înainte de nuntă, Victor Slav s-a eschivat şi a încercat să plece.

„Adevărul se va vedea la un moment dat, dar îl ştim doar noi. Vom vedea ce se întâmplă, căci momentan nu se ştie nimic. 90% dintre hainele mele sunt acasă. Nu am ce să declar. Întrebaţi-i pe cei doi protagonişti: Bianca şi Cristea.Mă simt în multe feluri în momentele astea", a declarat Victor Slav în cadrul emisiunii „La Măruţă"

Mai multe