Iustin Ianău, «ademenit» şi lăsat baltă de Marius Moga. Detalii care nu-i fac cinste «micului Mozart»

14 ianuarie 2014 17:30   Actualitate
Ultima actualizare:

A fost numit "Susan Boyle al României" şi a impresionat cu vocea lui specială în 2010, în show-ul „Românii au talent". Narcis Iustin Ianău (18 ani) a terminat pe locul doi în finală, iar anul trecut a mai avut o participare la Eurovision, unde s-a prezentat cu o piesă proprie.

De-atunci nu s-a mai auzit nimic de tânărul contratenor băcăuan. Imediat după concursul de la PRO TV, Marius Moga l-a sunat şi i-a propus o colaborare muzicală lui Narcis.

S-au întâlnit de câteva ori, celebrul compozitor i-a promis marea cu sarea, însă aşa cum l-a „sedus", tot aşa l-a şi abandonat. La un moment dat, nu i-a mai răspuns lui Ianău la telefoane, iar acesta l-a căutat insistent pentru un răspuns prompt. „Anul trecut s-a întâmplat asta. Marius îmi spunea mereu că este ocupat, iar după o vreme nu mi-a mai răspuns deloc, deşi a fost iniţiativa lui de a colabora muzical. Îmi pare rău, nu ştiu ce s-a întâmplat. Aş fi fost mândru să am o piesă de la el", a spus Iustin, pentru Click!

Tânărul s-a resemnat cu refuzul şi încearcă să se descurce singur. „Am încercat să mă ridic singur, în ciuda celor întâmplate", a mai spus el.

Mai multe