Bianca are o aliată neaşteptată din lumea teatrului! E un nume care a făcut istorie

14 ianuarie 2014 21:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Rodica Popescu Bitănescu a declarat în cadrul emisiunii „Un show păcătos" că deşi lumea o critică, Bianca Drăguşanu este o foarte bună PR-istă. Actriţa a mărturisit că o admiră pentru felul în care ştie să se promoveze.

Invitată în cadrul emisiunii „Un show păcătos", actriţa Rodica Popescu Bitănescu a spus că Bianca Drăguşanu este o foarte bună PR-istă şi că ştie foarte bine cum să-şi gestioneze capitalul de imagine.

„Bianca e o foarte bună PR-istă! Bravo Bianca! E o persoană foarte îngrijită, care are grijă de ea. Este o tipă foarte interesată, aşa cum suntem noi toţi. Dacă televiziunile o lasă din braţe, Bianca e terminată. Cere mereu să fie lăsată în pace de televiziune, însă dacă se întâmplă asta va veni ea peste voi. Bianca, vino la teatru! Viaţa e scurtă!", a declarat actriţa.

Rodica Popescu Bitănescu a precizat că nu este de acord cu faptul că Bianca a încălcat jurământul religios. Actriţa a subliniat faptul că Bianca nu trebuia să-şi unească destinul cu Victor Slav în faţa lui Dumnezeu dacă ştia că va divorţa.

„Asta se face doar o dată în viaţă. Nu faci ceremonia religioasă decât dacă ştii că o sa rămâi pentru totdeauna lângă omul căruia îi juri iubire. Bianca nu ar fi trebuit să se căsătorească religios dacă ştia că o face de pe azi pe mâine", a subliniat Rodica.

Mai multe