Oana Roman s-a măritat. Petre Roman a participat la cununia civilă. Ce a spus Mioara Roman

15 ianuarie 2014 14:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Zi mare pentru fiica fostului premier Petre Roman. Oana s-a căsătorit astăzi cu iubitul ei, Marius Elisei. Evenimentul a avut loc la la Starea Civilă Sector 2, unde au ajuns şi părinţii Oanei, Petre şi Mioara Roman, care au evitat să dea ochi în ochi. Mai mult, Mioara a comentat acid decizia fostului ei soţ de a nu participa şi la petrecerea de miercuri seară.

UPDATE 16.50 Au ieşit şi sora Oanei, Catinca, şi mama vedetei, vizibil emoţionate şi fericite. "Oana a fost foarte frumoasă şi emoţionată. Dar parcă mai multe emoţii a avut Marius când a trebuit să spun DA", a declarat mama soacră.

FOTO Prima declaraţie a Oanei Roman după căsătorie

Ce cadou i-a oferit Petre Roman fiicei sale cu ocazia cununiei

UPDATE 16:30 Ceremonia s-a încheiat. Petre Roman a ieşit din clădirea Stării Civile: " Când am văzut-o cât de frumoasă era, mi s-au tăiat picioarele. Mi-a plăcut foarte mult. Marius a spus un „DA” mai mult decât răspicat. Cred că e alegerea este a Oanei, ea îl ştie, îl cunoaşte. Oana este foarte fericită. La naştere emoţia va fi şi mai mare. Nu voi participa la petrecere. Important era să fiu aici şi voi fi lângă ea şi peste o lună când va aduce pe lume fetiţa", a declarat Petre Roman pentru Antena Stars.

Fostul premier a venit singur. Întrebat unde este actuala sa soţie, Silvia Chifiriuc, Petre Roman s-a rezumat la a spune că a venit la cununie pentru că e tatăl Oanei şi aşa e normal. În schimb, nu va sta la petrecere, dar nu a vrut să dea detalii privind motivul pentru care a luat această decizie.

Mioara Roman a ajuns şi ea, la zece minute după fostul soţ şi a spus că "Oana e emoţionată, fericită. Nu îmi vine să cred că se mărită":

Cât despre decizia fostului soţ de a nu participa la petrecere, Mioara a spus simplu: "O fi având treabă, e miercuri, lumea munceşte. E important că a venit la cununie, aici e important".

Oana (37 de ani) şi Marius (26 de ani) sunt împreună de aproximativ un an. Peste o lună cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe.

La ceremonie, Oana poartă o rochie roz, până la genunchi, realiată de Răzvan Ciobanu. Marius poartă un costum în stil londonez, de la Adina Buzatu.

Mai multe