S-a schimbat juriul la «România dansează». Iată cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac!

15 ianuarie 2014 15:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Show-ul "România Dansează" şi-a schimbat juriul, după un prim sezon în care dansatori deosebiţi s-au întrecut pentru premiul cel mare. Anul trecut, Monica Petrică, CRBL şi Mihai Bendeac au împărţit dreptatea, dar, după plecarea fostului realizator al iComedy, un artist important i-a luat locul.

Este vorba de Connect-R - Ştefan Mihalache. Îndrăgitul artist este pasionat de dans de când se ştie: „Primul meu contact cu vreo formă de artă a fost dansul, la vârsta de doar 8 ani. Marea influenţă Michael Jackson m-a atins şi pe mine în vremea aceea; am fost primul copil care a făcut moonwalk-ul lui şi mi-am învăţat toţi prietenii".

Aproape 5 ani, Connect-R a făcut parte din grupul Primăvara, fiind selecţionat în urma unui casting la care s-au prezentat peste 100 de copii.

Deşi are o carieră frumoasă în muzică, dragostea pentru dans nu a dispărut. Peste 90% din clipurile sale conţin sincroane de dans. Ca jurat, Connect-R e decis să nu puncteze foarte mult dificultatea tehnică, ci să pună mare preţ pe atitudine.

„Aşa cum spunea şi Usher, dansul se face 50% din faţă. Dacă nu transmiţi emoţie, dacă nu ai atitudine, restul nu mai contează", spune artistul, care recunoaşte că o să fie mai degrabă sincer: „Nu voi menaja pe nimeni, însă n-am de gând să fiu nici cel mai dur. Probabil voi avea o mică sensibilitate la copii, contextul mă împinge cu totul în această direcţie".

Connect-R e hotărât să îşi încurajeze fetiţa, să practice dansul: „O s-o dau la dans de la 4-5 ani, la First Class. Chiar dacă nu va face o carieră din asta, dansul te ajută enorm!".

Mai multe