Mariana Roşca, înjurată ca la uşa cortului după aventura sexuală cu Adi Cristea. A ajuns telefonul lui pe mâna Biancăi?

15 ianuarie 2014 22:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Mariana Roşca s-a certat cu Adrian Cristea l-a începutul acestei săptămâni, pe 13 ianuarie, şi au pus capăt relaţiei de trei luni pe care au avut-o.

Blonda a prezentat mesajele finale schimbate cu fotbalistul. După ce el i-a spus că se însoară şi că nu se mai pot întâlni, Mariana a glumit cu el, spunând că vrea să-l aibă pe Victor Slav.

A urmat un mesaj "Seară bună", din partea lui, apoi a venit un potop de înjurături. "Blonda lui Irinel" bănuieşte că e mâna Biancăi, care ar fi pus mâna pe telefon.

"Fă, marş!", este unul dintre mesaje. "Mi-a zis şi centuristă, că am boli, să mă duc la Sclav la Meteo (nu la Slav, atennţie), la bătrânul de Irinel. La final am întrebat «Eşti cumva Bianca?», iar el a spus «Ce proastă eşti!»".

"Mi-a spus că sunt bătrână, ceea ce nu e adevărat. Diferenţa dintre mine şi Bianca este de un an, un an şi jumătate, asta ar însemna că şi ea e bătrână", a mai spus Mariana, care nu înţelege schimbarea bruscă de atitudine a fotbalistului.

"El nu mi-a vorbit urât niciodată, nu mi-a spus nici măcar «fă», nu mai zic de cuvintele foarte urâte din acele mesaje", a continuat ea.

Mariana Roşca a avut o relaţie sexuală cu Adrian Cristea! Dezvăluiri despre virilitatea fotbalistului: «Obiectul muncii e...»

Cum a reacţionat Adrian Cristea când a auzit de Mariana Roşca

Adevărul Biancăi. Confesiunea mult aşteptată: «M-a cerut în căsătorie»

Bombă! Adrian Cristea suferea după Bianca, dar făcea sex cu mai multe femei! Află despre cine e vorba!

Mai multe