O interpretă de folclor a filmat cu Nicole Kidman pentru o superproducție, dar a văzut pelicula abia după câţiva ani!

16 ianuarie 2014 15:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Interpreta de folclor Elena Pădure a făcut figuraţie într-o superproducție cu actori de la Hollywood, ce s-a filmat la noi în țară în anul 2002.

Interpreta de folclor Elena Pădure, care a filmat prin împrejurimile Brașovului, cu Nicole Kidman pentru pelicula "Cold Mountain", își aniversează mâine ziua de naștere. Născută la Vicovul de Sus, artista s-a stabilit la Brașov din anul 1983. Astfel, ziua de naștere o va serba în orașul de suflet în care s-a stabilit de ani buni.

Cuoscuta interpretă de muzică populară de la noi a apărut în "Cold Mountain", alături de staruri de la Hollywood, precum Jude Law sau Nicole Kidman şi a câștigat 250 de dolari. Filmările au avut loc în 2002, în mai multe localităţi din România. Pelicula a fost premiată cu Oscar în 2004.

Scenele în care apare Elena Pădure au fost filmate în apropiere de Zărneşti. Experienţa trăită alături de ceilalţi colegi de platou a fost unică pentru Elena Pădure! În plus, artista i-a cunoscut şi pe actorii principali, Nicole Kidman şi Jude Law. "Mi-a plăcut foarte mult de Nicole. Este atât de suavă! Şi are un ten ca de porţelan", a exclamat artista la adresa starului. Elena Pădure a avut cuvinte de laudă şi pentru Jude Law.

"Ţin minte că scena în care el ieşea din biserică cu un porumbel în mână a fost cu peripeţii. Porumbelul, în loc să se înalţe spre cer, s-a întors în biserică şi, abia după câteva ore, au reuşit să-l prindă. La final, s-a organizat o petrecere la un restaurant din Poiană. A fost foarte bine, mai ales că le-am cântat câte ceva", a declarat artista. Deși au trecut 10 ani de la lansarea filmului, artista a văzut filmul în care a făcut figurație, abia anul trecut.

Aventura unei interprete de folclor: a filmat cu Nicole Kidman pentru 250 de dolari!

Mai multe