EXCLUSIV Victor Slav şi-a salvat părinţii de la divorţ!

16 ianuarie 2014 17:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Se află într-un episod dramatic al vieţii lui, în care trebuie să ia o decizie! Victor Slav (33 de ani) a fost îngenuncheat de propria-i soţie, care l-a înşelat cu Adrian Cristea şi, când s-a aflat în presă de ispravă, prezentatorul de la „Vremea" a anunţat divorţul.

Momentan, este în dubii dacă să o ierte sau nu, însă având în vedere experienţa părinţilor săi, s-ar putea ca de data aceasta să închidă ochii şi să treacă peste escapada Biancăi Drăguşanu (31 de ani).

Pe când era adolescent, căsnicia părinţilor lui s-a aflat la un moment dat în impas. După ani buni de stat împreună, aceştia s-au certat din motive necunoscute şi s-au despărţit.

Tatăl prezentatorului şi-a luat lucrurile şi a plecat la părinţii lui. Separarea a durat câteva luni bune, iar în tot acest timp Victor, sora lui, Cătălina, dar şi mama lor au suferit cumplit. După multe rugăminţi aprinse din partea familiei, domnul Slav s-a împăcat cu soţia de dragul copiilor.

Acesta s-a întors acasă, iar Victor a fost fericit că părinţii lui s-au împăcat. Având antecedente care l-au marcat, se poate ca Victor Slav să o ierte pe Bianca şi să formeze din nou un cuplu, având în vedere că şi mama lui şi-a iertat soţul. Cu siguranţă, gravitatea motivelor separării este cu mult mai mare în cazul lui, însă având în vedere că se apropie Ziua Îndrăgostiţilor, nu e exclusă varianta împăcării, speculează apropiaţii prezentatorului de la PRO TV.

Bianca îl vrea înapoi

A recunoscut că a avut o escapadă cu Adrian Cristea, la Paris, însă Bianca Drăguşanu spune că, odată ajunsă în „Oraşul Îndrăgostiţilor”, a înţeles că bărbatul lângă care îşi doreşte să trăiască până la adânci bătrâneţi este tot soţul ei. „Întâlnirea cu Victor a fost plină de priviri fără cuvinte. L-am rugat să mă ierte, dar cuvântul ăsta este mult prea mic. Nu mă aştept ca el şi familia lui să mă ierte. Victor nu merita ce i-am făcut eu”, a spus roşcata, la postul tv ACASĂ.

EXCLUSIV În casa ei s-a refugiat Victor Slav! Acolo l-a bătut Bianca? Ce spun vecinii

«Deocamdată suntem soţ şi soţie» Victor Slav nu mai este convins că vrea să divorţeze

Mai multe