FOTO EXCLUSIV Ana Velea nu mai scapă de probleme! Aproape plângând, a încercat să găsească o rezolvare

16 ianuarie 2014 18:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Pentru fosta soţie a lui Alex Velea toate par să meargă pe dos! Scandalul în care a fost atrasă de când a ieşit la iveală relaţia cântăreţului cu Antonia a consumat-o psihic şi a cedat, în cele din urmă: a trebuit să divorţeze în urmă cu două săptămâni. Însă începutul prost de an continuă pentru ea.

Zilele acestea, Ana Velea a avut probleme destul de serioase cu maşina. Ajunsă la limita răbdării, mulatra a decis să meargă la un service auto din zona Pantelimon.

Pe drum, Ana a oprit la un bancomat, gândindu-se probabil că are nevoie de o sumă consistentă pentru reparaţii.

Pentru noi, frapantă a fost atitudinea ei. Când s-a întors la maşină, fosta soţie a lui Alex Velea era foarte tristă, părând că e la un pas să izbucnească în lacrimi.

La fel era şi după câteva minute, când a ajuns la service. Cu faţa "căzută", Ana a schimbat câteva vorbe cu mecanicii care au întâmpinat-o, după care au intrat în clădire.

Divorţ finalizat pe 6 ianuarie

Ana şi Alex Velea au hotărât de anul trecut să divorţeze. După luni întregi de discuţie, cei doi au depus actele la notar la începutul lui decembrie. Divorţul a fost pronunţat oficial în urmă cu aproape două săptămâni. Potrivit apropiaţilor, Ana s-ar fi ales în urma despărţirii cu o sumă de bani destul de consistentă.

Ana şi Alex Velea s-au căsătorit în 2010. Naşi au fost Andreea Bănică şi Lucian Mitrea

Citeşte şi:

EXCLUSIV FOTO Alex Velea îşi vizitează soţia chiar şi de Sărbători

Dezvăluiri despre Alex Velea: «Antonia nu a intervenit în căsnicia lui. Nu poate nimeni să-i spună curvă»

EXCLUSIV «Între Alex şi Ana nu mai există şanse de împăcare»

Ana lui Velea, crize de gelozie din cauza Antoniei

Mai multe