EXCLUSIV Ciucu a cheltuit o avere cu naşterea fetiţei: 4.500 euro!

17 ianuarie 2014 16:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Multă fericire le-a adus în viaţă micuţa Elena Carolina, dar şi o gaură consistentă în conturi. Dar cum nimic nu este mai important decât liniştea familiei sale, designerul Alexandru Ciucu nu s-a uitat la bani şi i-a asigurat Alinei Sorescu tot confortul. Preţul plătit? 4.500 de euro!

Alina Sorescu a devenit mămică duminica trecută, când a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, pe care o va boteza Elena Carolina. Bebeluşul s-a născut perfect sănătos, cu o greutate de 2,700 kg, aşa că nimeni nu a înţeles de ce solista nu s-a externat nici până azi. Fericitul tătic, Alexandru Ciucu, a lămurit pentru Click! acest mister: "Alina a dorit să mai rămână în spital ca să înveţe cât mai multe despre nou-născut de la specialişti, mai ales că suntem la primul  copil. Amândoi sunt bine, nu există alte motive pentru care nu s-au externat până acum".

Se pare că micuţa Elena Carolina va fi adusă acasă luni dimineaţă, asta însemnând că Alina Sorescu va umfla factura finală cu 5 zile în plus de spitalizare. La clinica privată "Regina Maria", o zi în plus de cazare postoperatorie se plăteşte cu 360 de lei pentru mamă şi 450 de lei pentru bebeluş.

La un calcul simplu, cei doi părinţi vor plăti la externare aproximativ 4.500 de euro, sumă care cuprinde pachetul de naştere, cu 3 zile incluse de spitalizare, recoltarea celulelor stem, montare cercei şi câteva analize importante pentru bebeluş.

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu formează un cuplu îndrăgit, aşa că mulţi prieteni s-au arătat dispuşi să le boteze fetiţa. "Nu ducem lipsă de oferte, dar încă nu ne-am decis pe cine vom alege", a declarat, pentru Click!, designerul Casei Regale.

- 2.300 euro Naştere cezariană, cazare 3 zile în salon de lux- 1.100 euro  Recoltare celule stem- 900 euro 5 zile în plus de spitalizare- 22 euro  găuri cercei- 155 euro   Analize bebeluş (screening auditiv şi metabolic)

Total: 4.477 euro

Uite ce a putut să spună Alex Ciucu despre fetiţa lui: «Când se mufează... e super»

Alex Ciucu a plâns de fericire când a văzut ce fetiţă i-a născut Alina Sorescu

Mai multe