VIDEO EXCLUSIV Bianca nu l-a găsit pe Victor, dar uite ce-a făcut în club!

18 ianuarie 2014 13:56   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce soţul ei a decis să o părăsească în urma escapadei ei la Paris cu Adi Cristea, Bianca Drăguşanu a încercat să facă tot posibilul pentru a se împăca cu Victor Slav. Cu toate acestea, cine a văzut-o în ultima vreme ar crede că roşcata a uitat complet de problemele conjugale.

Dacă în primele câteva zile era încercănată, la ieşire în clubul Bellagio de vineri seara, Bianca a arătat incredibil şi s-a distrat pe măsură.

Îmbrăcată toată în piele, roşcata a fost o adevărată apariţie. A purtat o rochie neagră, din piele, peste genunchi, mulată pentru a-i scoate formele în evidenţă, o geacă de piele tot neagră pe care şi-a dat-o jos când a intrat în club şi o pereche de cizme cu toc, în aceaşi culoare.

Cu părul aranjat perfect, Bianca a zâmbit în faţa camerelor de luat vederi care o aşteptau în club şi apoi a mers la masă, unde a vorbit şi a glumit cu prietenii ei.

Bianca a dat si interviuri in club

La început a fost ceva mai retrasă, dar pe măsură ce seara a avansat, Bianca a început să danseze, din nou cu zâmbetul pe buze. E drept, după vreo 45 de minute, fosta asistentă s-a plictisit şi a plecat spre o altă locaţie alături de un amic de-al ei, iar apoi cei doi s-au dus în Fratelli, club frecventat des de Victor.

Mai multe