FOTO EXCLUSIV El nu vrea să mai audă de ea, dar Bianca se dă peste cap să îl vadă pe Victor

18 ianuarie 2014 12:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu a mărturisit de mai multe ori că tot ce vrea acum e ca Victor Slav să o ierte. Mai mult, la scurt timp după escapada de la Paris, roşcata şi soţul ei au continuat să vorbească, din oră în oră, pentru a încerca o împăcare. Nu a funcţionat, dar Bianca nu s-a dat bătută.

Dacă prin telefon nu merge, Bianca şi-a spus probabil că trebuie să dea de el pe viu. Aşa că vineri, fosta asistentă a ieşit nu într-un club, ci în trei, în speranţa

Mai întâi a mers în Bellagio, unde a participat la un eveniment. Dacă la început a stat pe telefon şi de vorbă cu oamenii, Bianca a început să uite de probleme pe măsură ce timpul a trecut. A dansat pe rupte mai bine de 45 de minute.

Când pe faţa ei a început să se citească plictiseala, l-a luat de mână pe amicul cu care a venit în club şi s-au îndreptat spre o nouă locaţie, un club din Centrul Vechi al Capitalei, Loft.

NIci acolo nu a fost pe placul roşcatei: la doar 25 de minute după ce au intrat, cei doi au ieşit grăbiţi şi s-au îndreptat spre un alt local. De data asta, alegerea a fost chiar clubul frecventat des de Victor, Fratelli, unde spera probabil că va da, într-un final de soţul ei.

Nu a avut noroc însă şi după nicio oră a ieşit alături de o amică de data asta. De acolo, cele două s-au dus la Bianca acasă, de unde nu au mai ieşit, roşcata fiind probabil dezamăgită că nu l-a găsit pe Victor în club.

Mai multe