EXCLUSIV Ramona Gabor a primit un diamant de 100.000 € de ziua ei

19 ianuarie 2014 18:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Lux şi răsfăţ cât cuprinde! De asta are parte Ramona Gabor în Dubai de când s-a cuplat cu arabul Ahmad Daham, însă, în acest weekend, “prinţul “ a fost mai darnic ca niciodată. Pentru că a împlinit 25 de ani, acesta i-a organizat Ramonei o petrecere ca la Hollywood la vila lui, de unde Click! vă prezită imagini în exclusivitate.

De când a părăsit România cu destinaţia Dubai, Ramona Gabor trăieşte o viaţă mai roz ca niciodată, parcă la concurenţă cu sora ei, Moni, care s-a mutat la Los Angeles cu bogătaşul chinez Mr. Pink. Ramona, cea mai mică dintre surorile Gabor, a împlinit 25 de ani pe 16 ianuarie şi a avut parte de surpriza vieţii ei: o petrecere în care luxul şi opulenţa au fost cuvintele de ordine.

Click! a aflat detalii picante de la cheful care a reunit în Dubai, la vila lui Ahmad, peste 70 de invitaţi. "Tema petrecerii a fost inspirată din filmul «Marele Gatsby», aşa că fetele au purtat rochii în stilul anilor '20, iar partenerii lor costume extravagante.

Diamantul de 100.000 €

Pe ringul de dans au fost în permanenţă şase dansatoare care au făcut atmosferă, a existat o fântână din şampanie, fântână de ciocolată, iar bufetul a fost compus din preparate fine pe bază de fructe de mare.

Vila milionarului arab a fost decorată de sărbătoare

Homarul şi stridiile au făcut deliciul serii", ne-a povestit unul dintre invitaţii la petrecere. Surse spun că gazda ar fi cheltuit circa 50.000 de euro pentru toată distracţia.

Ramona a fost atracţia serii şi datorită celor trei rochii pe care le-a schimbat, semnate Roberto Cavalli, Paula Milea şi Elie Saab, dar mai ales datorită bijuteriei de la gât, care strălucea de-ţi lua ochii şi care a fost cadoul-surpriză din partea iubitului arab.

Sora lui Moni a avut parte de râuri de şampanie

Cei care au întreţinut atmosfera au purtat costume tematice

Tortul a fost împodobit cu pene şi artificii

Contul acestuia s-a golit simţitor, căci pandantivul a costat o avere, fiind vorba despre un diamant galben de 6 carate, a cărui valoare depăşeşte 100.000 de euro.

Contactată de Click!, Ramona Gabor s-a mulţumit să ne declare, extrem de încântată: "A fost cea mai frumoasă şi specială petrecere din viaţa mea. M-am simţit iubită şi tratată ca o prinţesă." Cei doi "porumbei" continuă acum distracţia la Paris, unde au plecat pentru o scurtă vacanţă romantică.

FOTO Ramona Gabor şi iubitul, imaginea cuplului perfect: «Ce bine vă stă împreună»

FOTO Ramona Gabor, ospăţ românesc în Dubai. Cum este răsfăţată de iubit

FOTO Ramona Gabor, petrecere de pomină cu iubitul într-un club de fiţe din Spania

Cei doi au venit în România de Sărbători

Ramona Gabor şi-a refăcut total viaţa în Dubai, acolo unde a plecat să lucreze ca fotomodel. Sora lui Moni câştigă bani frumoşi din contracte de modeling, dar cea mai importantă reuşită a bifat-o în viaţa personală. De aproape un an, ea se iubeşte cu Ahmad Daham, originar din Iordania, dar care s-a stabilit în Dubai datorită afacerilor. Tânărul este de profesie inginer şi pare foarte hotărât să o ia de nevastă pe mezina familiei Gabor. În decembrie, el a vizitat România.

Moni, alături de iubitul chinez

Sora Ramonei, Monica Gabor, trăiește şi azi în puf. În  2006, la 18 ani, s-a căsătorit cu miliardarul Irinel Columbeanu. După un an a venit pe lume micuţa Irina. În 2011 cei doi au divorţat, iar Monica s-a mutat la Los Angeles, unde în 2011 l-a cunoscut pe Mr. Pink - alias Poe Qui Ying Wangsuo, un milionar excentric care are o afacere cu băuturi energizante.

Mai multe