VIDEO E tot mai aproape de Hollywood! Monica Gabor, în tratative cu un regizor de filme horror

20 ianuarie 2014 5:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica Gabor are toate şansele să ajungă la Hollywood. Fosta doamnă Colombeanu este în discuţii cu regizorul de filme horror Jonas Odenheimer.

Ea a realizat un video shot care a fost făcut public pe internet, scrie www.ziarulring.ro. Acesta pare să fie încă un pas spre celebritatea Monicăi. Despre Jonas Odenheimer se ştie că a avut deja colaborări la Hollywood, fiind şi premiat anul trecut la RAWards, iar cel mai nou film regizat de el a fost "Classroom 6", ce avut premiera în 2013.

Pentru a fi mai aproape de visul american, Monica a luat şi cursuri de limba engleză la Beverly Hills Unified School.

"Am o viaţă frumoasă aici, mă simt eliberată de prejudecăţile şi de stereotipiile din România. Aici, lumea te ia ca atare, nu îţi pune gesturile şi acţiunile sub lupă în încercarea disperată de a-ţi găsi vreun cusur. Sunt mai relaxaţi decât noi, dar şi mai superficiali. Hollywoodul este un mare vânzător de iluzii", declara Monica Gabor.

Monica Gabor se putea lăuda cu un anturaj de staruri de primă clasă de la Hollywood încă de anul trecut, atunci când iubitul chinez al româncei a organizat o petrecere într-un club de fiţe din Los Angeles, unde au participat numeroase vedete, printre care şi actorul David Arquette, proprietarul clubului. Chinezul are mulţi prieteni celebri de la Hollywood, se zice că a fost chiar vecin cu Michael Jackson, dar şi bun prieten şi locuieşte în aceeaşi clădire cu LaToya Jackson.

Mai multe